jafa78 napisał(a):Pytanie do tych co już zjeździli Chorwacje, bywali tu i tam
Jadę pierwszy raz do Chorwacji 19 sierpnia na 8 dni - jaka bywa tam pogoda, bo coraz częściej dochodzą mnie słuchy, że (jak na Chorwackie warunki) ma być nieciekawie, ma padać Do tej pory byłam spokojna, bo tak wiele osób zachwalało chorwacki klimat, że w końcu po paru latach dałam się namówić i jadę a tu takie prognozy helpppppppppppppppp
Krzysiek88 napisał(a):To jest wlasnie TA magiczna chorwacja reklamowana przez wielu Polaków jako raj na ziemi Najgorzej jechac w ciemno i sobie nie sprawdzic pogody, a sluchajac innych ze tam jest tak cudownie mozna sie niezle wpakowac. Niestety Chorwacja to nie hiszpania czy grecja, to tylko minimalnie lepszy baltyk, w zasadzie cenowo to samo, tylko woda lazur, bo pogoda tez sie moze lipna trafic a z czystoscia podobnie. Fale tylko jak wiatr i leje Pewniak to jest chyba tylko polowa lipca do polowy sierpnia. Zycze wszystkim zeby zacisnac zeby i jakos to bedzie choc wiadomo urlop to dobrze ze by bylo cieplo Przezylem to samo w Cro to wiem
piamir napisał(a):Bezsensowne pitolenie.
loyd napisał(a):Krzysiek88 napisał(a):to tylko minimalnie lepszy baltyk, w zasadzie cenowo to samo
No jasne - woda w jadranie na pewno ma teraz 13 st.