A&S napisał(a):magg5 napisał(a): wywlekli materac z łóżka i spali na balkonie
Hehe jeszcze kilka takich dni u nas i zrobię tak samo ale u nas w PL
w PL po niedzieli już ma być chłodno - nareszcie
A&S napisał(a):magg5 napisał(a): wywlekli materac z łóżka i spali na balkonie
Hehe jeszcze kilka takich dni u nas i zrobię tak samo ale u nas w PL
magg5 napisał(a):dodam jeszcze, że w ciągu dnia mieli w cieniu 40,5 stopnia. Właściwie tylko siedzą w cieniu, bo na słońcu patelnia. No i co za tym idzie... nici ze zwiedzania, byli właściwie tylko przed zachodem słońca w Zadarze na organach. Gospodarz twierdzi, że kropla deszczu nie spadła w Drage od ponad 3 miesięcy. No ale cóż, ja wolę jednak, aby było mi za gorąco, niż aby było ciągle deszczowo, tak jak w zeszłym roku we wrześniu. Choć wypoczywanie w takim upale ma też minusy, chociażby właśnie kwestia zwiedzania.
ag88 napisał(a):magg5 napisał(a):dodam jeszcze, że w ciągu dnia mieli w cieniu 40,5 stopnia. Właściwie tylko siedzą w cieniu, bo na słońcu patelnia. No i co za tym idzie... nici ze zwiedzania, byli właściwie tylko przed zachodem słońca w Zadarze na organach. Gospodarz twierdzi, że kropla deszczu nie spadła w Drage od ponad 3 miesięcy. No ale cóż, ja wolę jednak, aby było mi za gorąco, niż aby było ciągle deszczowo, tak jak w zeszłym roku we wrześniu. Choć wypoczywanie w takim upale ma też minusy, chociażby właśnie kwestia zwiedzania.
W tym roku też we wrześniu jedziesz? Obyśmy się nie przeliczyli
Lechoo napisał(a):robert22313 napisał(a):w PL po niedzieli już ma być chłodno - nareszcie
Bez żartów - na północy jest ciągle chłodno
magg5 napisał(a):ag88 napisał(a):magg5 napisał(a):dodam jeszcze, że w ciągu dnia mieli w cieniu 40,5 stopnia. Właściwie tylko siedzą w cieniu, bo na słońcu patelnia. No i co za tym idzie... nici ze zwiedzania, byli właściwie tylko przed zachodem słońca w Zadarze na organach. Gospodarz twierdzi, że kropla deszczu nie spadła w Drage od ponad 3 miesięcy. No ale cóż, ja wolę jednak, aby było mi za gorąco, niż aby było ciągle deszczowo, tak jak w zeszłym roku we wrześniu. Choć wypoczywanie w takim upale ma też minusy, chociażby właśnie kwestia zwiedzania.
W tym roku też we wrześniu jedziesz? Obyśmy się nie przeliczyli
tak, ja tradycyjnie we wrześniu... Gospodarz moich rodziców wróży, że pogoda utrzyma się do października, więc głęboko wierzę, że stary Chorwat ma takie same umiejętności jak nasi Górale
magg5 napisał(a):banankochan napisał(a): wyjeżdżam 27 sierpnia i właśnie w tyk okresie pogoda po 3 dniach się popsuła rok temu.
doskonale to pamiętam.
magg5 napisał(a):Gospodarz moich rodziców wróży, że pogoda utrzyma się do października, więc głęboko wierzę, że stary Chorwat ma takie same umiejętności jak nasi Górale