dzikasz napisał(a):Nie do 30 tylko do 25-26 stopni a to czyni sporą różnicę.
A to mnie bardzo cieszy, bo jak jest 35 i więcej, to zdarza się, że rezygnujemy z pewnych atrakcji,
szczególnie kiedy trzeba wdrapać się na górę.
walp napisał(a):dzikasz napisał(a):Nie do 30 tylko do 25-26 stopni a to czyni sporą różnicę.
A to mnie bardzo cieszy, bo jak jest 35 i więcej, to zdarza się, że rezygnujemy z pewnych atrakcji,
szczególnie kiedy trzeba wdrapać się na górę.
EithelAmarth napisał(a):Ciągle robię przygotowania, bo to na mnie spadło bycie 'organizatorem wycieczki'
Po prostu tak bardzo bym chciała, żeby ten wyjazd był idealny, żeby zobaczyć to, co na Waszych zdjęciach w dziale "Nasze relacje z podróży", że zaczynam się martwić tym, na co nie mam wpływu. Chcę bardzo pokazać Chorwację słoneczną, piękną, lazurową. Tym bardziej, że dla reszty uczestników wycieczki to będzie w ogóle pierwszy wyjazd za granicę. Dlatego tak bardzo mi zależy, aby to było piękne 11 dni. Chmury, burza i opady trochę psują mi koncepcję
ruzica napisał(a):EithelAmarth napisał(a):Ciągle robię przygotowania, bo to na mnie spadło bycie 'organizatorem wycieczki'
Jak się człowiek za bardzo spina, żeby było idealnie, to najczęściej coś nie wychodzi. Dlatego moja dobra rada to : wyluzuj
Jedziecie dopiero za 1,5 miesiąca, a prognozy są wiarygodne do 3 dni. Nawet jak zdarzy się któryś dzień gorszej pogody, to przecież nie przesądzi o udanych wakacjach. Na pewno nie będzie lało przez 11 dni
EithelAmarth napisał(a):Jestem typowym wodnikiem, jak rano wejdę do wody, mogłabym siedzieć cały dzień. Bez tego wakacje będą jakieś takie... niepełne?