Jadę wybrzeżem od Rijeki po Dubrownik tak że na pewno Tucepi odwiedzę mój nr. tel. +48 606 714 595 wyślij sms lub mail (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) z swoim numerem
jak tam dojadę to zadzwonię.
Lubuszanin napisał(a):Plumek napisał(a):Hihihi!
U nas upał, jak nie wiem (Živogošće-Blato), a w Omišu oberwanie chjmury przeszło
Trzymac...Plumek..trzymac slonce!:)
fordis napisał(a):Lubuszanin napisał(a):Plumek napisał(a):Hihihi!
U nas upał, jak nie wiem (Živogošće-Blato), a w Omišu oberwanie chjmury przeszło
Trzymac...Plumek..trzymac slonce!:)
Byliśmy dzisiaj w Makarskiej, faktycznie około 17.00 było słoneczko, pięknie tam jest. W Omisiu o 18.30 też słoneczko świeciło. Przybywajcie pogoda się poprawia.
Dick45 napisał(a):Majeczka jesteś niepoprawną optymistką ale tak trzymać ja też wierzę że będzie piękna pogoda.Do Dubrownika ruszam 28,06 i do niedawna wierzyłem że w Wiedniu wstąpię na mecz Polska-??? ale niestety tak nie będzie mam nadzieję że ta wiara co do pogody jest realna
paypal napisał(a):Wg kilku prognoz dzis ma byc ostatni pochmurny dzien w Makarskiej, od jutra słonko i ciepło a od piatku upały powyzej 30st. No miejmy nadzieje ze sie sprawdzi
princess_lu napisał(a):mam nadzieję, że lipiec będzie ładny Wyjeżdżam 4, wprawdzie nie do Makarskiej, tylko na Rab i liczę na to, że będzie jak w ubiegłym roku - temperatura powyżej 30 stopni, woda 26 i bezdeszczowo (w ubiegłym roku mieliśmy jedną burzę, która trwała jakąś godzinę, trochę popadało i zaraz słoneczko).