Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aktualna pogoda dla Makarskiej

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Motoschiza
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motoschiza » 13.06.2008 19:35

Jadę wybrzeżem od Rijeki po Dubrownik tak że na pewno Tucepi odwiedzę mój nr. tel. +48 606 714 595 wyślij sms lub mail (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) z swoim numerem
jak tam dojadę to zadzwonię. :papa:
fordis
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fordis » 13.06.2008 22:46

Lubuszanin napisał(a):
Plumek napisał(a):Hihihi!

U nas upał, jak nie wiem (Živogošće-Blato), a w Omišu oberwanie chjmury przeszło ;)

Trzymac...Plumek..trzymac slonce!:)

Byliśmy dzisiaj w Makarskiej, faktycznie około 17.00 było słoneczko, pięknie tam jest. W Omisiu o 18.30 też słoneczko świeciło. Przybywajcie pogoda się poprawia. :D
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 14.06.2008 17:12

fordis napisał(a):
Lubuszanin napisał(a):
Plumek napisał(a):Hihihi!

U nas upał, jak nie wiem (Živogošće-Blato), a w Omišu oberwanie chjmury przeszło ;)

Trzymac...Plumek..trzymac slonce!:)

Byliśmy dzisiaj w Makarskiej, faktycznie około 17.00 było słoneczko, pięknie tam jest. W Omisiu o 18.30 też słoneczko świeciło. Przybywajcie pogoda się poprawia. :D

Na pewno nie będzie źle :lol: :lol: :lol:
http://weather.edition.cnn.com/weather/ ... 3856738083
Dick45
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dick45 » 14.06.2008 22:41

Majeczka jesteś niepoprawną optymistką ale tak trzymać ja też wierzę że będzie piękna pogoda.Do Dubrownika ruszam 28,06 i do niedawna wierzyłem że w Wiedniu wstąpię na mecz Polska-??? ale niestety tak nie będzie mam nadzieję że ta wiara co do pogody jest realna
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 14.06.2008 22:57

Majeczka mogę Cię prosić, żebyś się odezwała do mnie? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub gg 872666 chciałam Ci zadać jedno pytanie
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 15.06.2008 15:46

Dick45 napisał(a):Majeczka jesteś niepoprawną optymistką ale tak trzymać ja też wierzę że będzie piękna pogoda.Do Dubrownika ruszam 28,06 i do niedawna wierzyłem że w Wiedniu wstąpię na mecz Polska-??? ale niestety tak nie będzie mam nadzieję że ta wiara co do pogody jest realna

Wiara w ładną pogode ma przynajmniej jakieś uzasadnienie hehe Ale wiara w polską reprezentację wg mnie była chyba wyłącznie ze strony fanatyków ;)

No wiecw nocy przesżła burza z pieronami :) A rano obudziło nas niebieskie niebo i słoneczko :) Wieje troszkę, ale co tam!
dsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dsk » 15.06.2008 21:28

Wrocilem wczoraj i pogoda potwierdzila sie w 100%!!!!!!!

9 dni w tym 5 bez deszczu

Chetnie odpowiem na wszelkie pytania:):):)
miru71
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) miru71 » 18.06.2008 09:35

Witam.
Od soboty jestem w Baska Voda.
Niestety ale pogoda jest "w kratkę". Ogólnie jest bardzo ciepło, ale deszcz niestety czasami popada. Wczoraj do południa było prawie że bezchmurnie i gorąco, natomiast po południu zachmurzyło się, i co chwilkę lekko padało. Jest to oczywiście taki ciepły letni deszczyk, podczas którego można spokojnie pospacerowac, czy posiedziec w knajpce przy piwku, czy lampce prośku (pod dachem oczywiście). Dzisiaj też nie jest rewelacylnie. Nie pada, ale niebo przykryte jest chmurani w 80%, no i oczywiście jest cieplutko. Dlatego też robimy sobie wycieczkę do Trogiru.
paypal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) paypal » 18.06.2008 11:13

Wg kilku prognoz dzis ma byc ostatni pochmurny dzien w Makarskiej, od jutra słonko i ciepło a od piatku upały powyzej 30st. No miejmy nadzieje ze sie sprawdzi :-)
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 18.06.2008 11:41

paypal napisał(a):Wg kilku prognoz dzis ma byc ostatni pochmurny dzien w Makarskiej, od jutra słonko i ciepło a od piatku upały powyzej 30st. No miejmy nadzieje ze sie sprawdzi :-)

liczę na to ob juz w niedzielę mam zamiar wylegiwać się na plaży :)

a słuchajcie jak woda? cieła już jest czy raczej przyprawia dreszcze...
paypal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) paypal » 18.06.2008 11:45

Raczej zimna, 22st, gdyby było tak z 24 to byłoby fajnie, ale z tego co widze to raczej nie ma szans.
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 18.06.2008 13:07

uuuuuuuuuuuuuuuuu to nie dobrze, ale w sumie w porownaniu z naszym Bałtykiem to i tak sporo. może damy rade :D
miru71
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) miru71 » 18.06.2008 18:05

Według mnie woda jest wystarczająco ciepła żeby się kąpac. Oczywiście podczas wchodzenia czuje się niezły chłodek, ale gdy już się "zamoczysz" to możesz pływac do woli i nie jest ci zimno. Nawet podczas nurkowania z rurką na większych głębokościach jest całkiem ciepło. Oczywiście jest to moje subiektywne odczucie. I jeszcze jedno: w radiu mówili dzisiaj że wieje Jugo, więc morze jest troszkę pofalowane. Mimo że jest pochmurno, to jest bardzo ciepło (ok 26 st.C) i duszno.
princess_lu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) princess_lu » 24.06.2008 15:23

mam nadzieję, że lipiec będzie ładny :D Wyjeżdżam 4, wprawdzie nie do Makarskiej, tylko na Rab i liczę na to, że będzie jak w ubiegłym roku - temperatura powyżej 30 stopni, woda 26 i bezdeszczowo :D (w ubiegłym roku mieliśmy jedną burzę, która trwała jakąś godzinę, trochę popadało i zaraz słoneczko).
MTG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MTG » 25.06.2008 14:37

princess_lu napisał(a):mam nadzieję, że lipiec będzie ładny :D Wyjeżdżam 4, wprawdzie nie do Makarskiej, tylko na Rab i liczę na to, że będzie jak w ubiegłym roku - temperatura powyżej 30 stopni, woda 26 i bezdeszczowo :D (w ubiegłym roku mieliśmy jedną burzę, która trwała jakąś godzinę, trochę popadało i zaraz słoneczko).

http://www.zoover.pl/chorwacja/kvarner/rab/pogoda

Zapowiada się dobrze. 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Aktualna pogoda dla Makarskiej - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies