maksikaz napisał(a):Na Krku 29 stopni lekkie obłoczki
Byłem rok temu o tej porze hehheh..a w którym mieście biwakujecie??
Niedzwiad napisał(a):SENIOR napisał(a):a w Cro zaczyna grzać a tu za chwilę do pracy...
Współczuję , naprawdę , ja zawsze mam doła jak wracam , to codzienność , te same gęby i myśli
" co tu zrobić ,żeby tak ze trzy razy w roku pojechać", ale już nie myślę o tym na razie .Dziś znajoma
wróciła z Korczuli - jak zaczęła opowiadać to tylko zamknąć oczy i sobie wyobrażać jak pięknie
tam jest - nie wspomnę ile wypili
SENIOR napisał(a):Niedzwiad napisał(a):SENIOR napisał(a):a w Cro zaczyna grzać a tu za chwilę do pracy...
Współczuję , naprawdę , ja zawsze mam doła jak wracam , to codzienność , te same gęby i myśli
" co tu zrobić ,żeby tak ze trzy razy w roku pojechać", ale już nie myślę o tym na razie .Dziś znajoma
wróciła z Korczuli - jak zaczęła opowiadać to tylko zamknąć oczy i sobie wyobrażać jak pięknie
tam jest - nie wspomnę ile wypili
hehhehe..senior? Wracasz do Polski i deprecha. Potem alkoholizm. I tak przez rok byle do następnego wyjazdu
darek1 napisał(a):Pij dopóki możesz. Życie krótkie. Pal, Pij, Pie..... Na emeryturze pozostanie ci tylko jedno P - prostata.
arek71 napisał(a):Dzisiaj mocno wieje ale niebo bez chmur .Woda jak na Chorwację, to szału nie ma ale ogólnie zajefajnie pozdrawiam;
kryniu88888 napisał(a):arek71 napisał(a):Dzisiaj mocno wieje ale niebo bez chmur .Woda jak na Chorwację, to szału nie ma ale ogólnie zajefajnie pozdrawiam;
co masz na myśli pisząc, że woda jak na Cro to szału nie ma ??? Czyżby 15 st ???
Anielski74 napisał(a):kryniu88888 napisał(a):arek71 napisał(a):Dzisiaj mocno wieje ale niebo bez chmur .Woda jak na Chorwację, to szału nie ma ale ogólnie zajefajnie pozdrawiam;
co masz na myśli pisząc, że woda jak na Cro to szału nie ma ??? Czyżby 15 st ???
Niektórzy myślą ,że jadą na baseny termalne
Anielski74 napisał(a):kryniu88888 napisał(a):arek71 napisał(a):Dzisiaj mocno wieje ale niebo bez chmur .Woda jak na Chorwację, to szału nie ma ale ogólnie zajefajnie pozdrawiam;
arek71 napisał(a):Anielski74 napisał(a):
Może nie piętnaście ale na pewno mniej niż dwadzieścia. Staram się przekazać jak najbardziej aktualną pogodę puki jeszcze tu jestem .Dzisiaj w Promajnie bez chmur i gorąco, woda ok.(jak na Chorwację) z Za pięć minut idziemy na plażę .Pozdrawiam
sneer napisał(a):ynka napisał(a):Widziałam zdjęcia na Facebooku w grupie Promajna, plaże są pełne a w wodzie nikogo
Dziś o godz. 8 na stronie z pomiarami temp. wody w Dubrovniku znów pokazuje 20 stopni