Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aktualna pogoda dla Makarskiej

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 14.07.2013 08:32

SENIOR napisał(a):
Agawa. napisał(a):
DSC07509.JPG

Ostatnie piwko na tarasie. Jutro z rana wyjazd ;( Pogoda przez dwa tygodnie była wspaniała. wszystkim oczekującym życzę takiej samej. :papa:

Niestety czeka was szooook termiczny !

że co jaki szok??
ble
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ble » 14.07.2013 10:25

koledze chodzi pewnie o to że w polsce temperatury dwa razy niższe niż w cro
Agawa.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agawa. » 14.07.2013 11:55

Niedzwiad napisał(a):
SENIOR napisał(a):
Agawa. napisał(a):
DSC07509.JPG

Ostatnie piwko na tarasie. Jutro z rana wyjazd ;( Pogoda przez dwa tygodnie była wspaniała. wszystkim oczekującym życzę takiej samej. :papa:

Niestety czeka was szooook termiczny !

że co jaki szok??

Szok termiczny jak najbardziej. Temperatura u mnie 15 stopni niższa niż z Cro, a niby tylko 1300 km. Najważniejsze, że są zdjęcia i można sobie popatrzyć i powspominać :mrgreen:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 14.07.2013 12:09

A to o ten szok chodzi :mrgreen: rok temu po dwóch dniach pobytu w Cro przyzwyczailiśmy się do temp.tam panujących i nawet klimy nie włączaliśmy. Ani w domu ani w samochodzie. Zrobić objazdówkę po wyspie z otwartymi oknami w aucie i słuchając cykad - miodzio!!!!!!!!!!!. Jak dla mnie to sama przyjemność z tym szokiem termicznym hehhehe... no ale zależy kto co Lubi :papa: :papa: :papa: :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2013 14:09

ble napisał(a):koledze chodzi pewnie o to że w polsce temperatury dwa razy niższe niż w cro

Dokładnie tak , wczoraj pojechałem z rodzinką w góry na weekend i tak patrzę rano na termometr w samochodzie - całe , nie trochę tylko całe 11 stopni, przypominam sobie wpisy niektórych forumowiczów
jak to fajnie jest nad naszym Bałtykiem. I powiem wam wszystkich ,że teraz jest najlepszy moment na porównania , nie jak jest upał w Polsce , tylko jak jest tak do dooooopy , ja też chcę na Chorwację , wytrzymam jeszcze trzy tygodnie. :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2013 14:14

tylko muzyka jeszcze mnie podtrzymuje , a dzieci odliczają do wyjazdu ,wiem AGAWA , też mnie czeka powrót
i szok 8O
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 14.07.2013 15:41

SENIOR napisał(a):
ble napisał(a):koledze chodzi pewnie o to że w polsce temperatury dwa razy niższe niż w cro

Dokładnie tak , wczoraj pojechałem z rodzinką w góry na weekend i tak patrzę rano na termometr w samochodzie - całe , nie trochę tylko całe 11 stopni, przypominam sobie wpisy niektórych forumowiczów
jak to fajnie jest nad naszym Bałtykiem. I powiem wam wszystkich ,że teraz jest najlepszy moment na porównania , nie jak jest upał w Polsce , tylko jak jest tak do dooooopy , ja też chcę na Chorwację , wytrzymam jeszcze trzy tygodnie. :roll:

Seniorek? wyluzuj. We środę będziesz miał 28 na + . W piątek 30 na + a w sobotę będziesz płakał że upał i wytrzymać się nie da hehhehehe... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

... ale fakt faktem dziś pogoda do doopy :evil: rowerem 14km i powrót. Nie dało się jechać przez ten wiatr :evil: :evil: :evil:
Agawa.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agawa. » 14.07.2013 21:59

SENIOR napisał(a):tylko muzyka jeszcze mnie podtrzymuje , a dzieci odliczają do wyjazdu ,wiem AGAWA , też mnie czeka powrót
i szok 8O

oj wydaje mi się, że senior to w porównywalnym wieku jest - muza mniamniuśna, po prostu boska, młodzież już takiej mało słucha. Rozmarzyłam się...
bidek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bidek » 15.07.2013 07:39

Niebo czyste,zaczyna się ostre grzanie !!!
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 15.07.2013 09:21

bidek napisał(a):Niebo czyste,zaczyna się ostre grzanie !!!

Lampeczke to ja lubie:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.07.2013 09:27

Agawa. napisał(a):
SENIOR napisał(a):tylko muzyka jeszcze mnie podtrzymuje , a dzieci odliczają do wyjazdu ,wiem AGAWA , też mnie czeka powrót
i szok 8O

oj wydaje mi się, że senior to w porównywalnym wieku jest - muza mniamniuśna, po prostu boska, młodzież już takiej mało słucha. Rozmarzyłam się...

A dziękuję z muzę , mają jeszcze lepsze kawałki na takie deszczowe dni, a wiek 39,5 :lol:
Agawa.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agawa. » 15.07.2013 09:42

SENIOR napisał(a):
Agawa. napisał(a):
i szok 8O

A dziękuję z muzę , mają jeszcze lepsze kawałki na takie deszczowe dni, a wiek 39,5 :lol:

mówiłam, że ten sam wiek tyle, że ja "rybka"

A odnośnie pogody to obudziła mnie ulewa i całe pranie po Cro mokre :x

a w Cro zaczyna grzać :cry: a tu za chwilę do pracy...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.07.2013 12:48

a w Cro zaczyna grzać :cry: a tu za chwilę do pracy...[/quote]
Współczuję , naprawdę , ja zawsze mam doła jak wracam , to codzienność , te same gęby i myśli
" co tu zrobić ,żeby tak ze trzy razy w roku pojechać", ale już nie myślę o tym na razie .Dziś znajoma
wróciła z Korczuli - jak zaczęła opowiadać to tylko zamknąć oczy i sobie wyobrażać jak pięknie
tam jest - nie wspomnę ile wypili :twisted:
maksikaz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maksikaz » 15.07.2013 13:12

Na Krku 29 stopni lekkie obłoczki :D
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 15.07.2013 14:41

SENIOR napisał(a):a w Cro zaczyna grzać :cry: a tu za chwilę do pracy...

Współczuję , naprawdę , ja zawsze mam doła jak wracam , to codzienność , te same gęby i myśli
" co tu zrobić ,żeby tak ze trzy razy w roku pojechać", ale już nie myślę o tym na razie .Dziś znajoma
wróciła z Korczuli - jak zaczęła opowiadać to tylko zamknąć oczy i sobie wyobrażać jak pięknie
tam jest - nie wspomnę ile wypili :twisted:[/quote]

hehhehe..senior? Wracasz do Polski i deprecha. Potem alkoholizm. I tak przez rok byle do następnego wyjazdu :boss: :boss: :boss: :boss:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Aktualna pogoda dla Makarskiej - strona 23
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone