SENIOR napisał(a):Agawa. napisał(a):
Ostatnie piwko na tarasie. Jutro z rana wyjazd ;( Pogoda przez dwa tygodnie była wspaniała. wszystkim oczekującym życzę takiej samej.
Niestety czeka was szooook termiczny !
że co jaki szok??
Niedzwiad napisał(a):SENIOR napisał(a):Agawa. napisał(a):
Ostatnie piwko na tarasie. Jutro z rana wyjazd ;( Pogoda przez dwa tygodnie była wspaniała. wszystkim oczekującym życzę takiej samej.
Niestety czeka was szooook termiczny !
że co jaki szok??
ble napisał(a):koledze chodzi pewnie o to że w polsce temperatury dwa razy niższe niż w cro
SENIOR napisał(a):ble napisał(a):koledze chodzi pewnie o to że w polsce temperatury dwa razy niższe niż w cro
Dokładnie tak , wczoraj pojechałem z rodzinką w góry na weekend i tak patrzę rano na termometr w samochodzie - całe , nie trochę tylko całe 11 stopni, przypominam sobie wpisy niektórych forumowiczów
jak to fajnie jest nad naszym Bałtykiem. I powiem wam wszystkich ,że teraz jest najlepszy moment na porównania , nie jak jest upał w Polsce , tylko jak jest tak do dooooopy , ja też chcę na Chorwację , wytrzymam jeszcze trzy tygodnie.
SENIOR napisał(a):tylko muzyka jeszcze mnie podtrzymuje , a dzieci odliczają do wyjazdu ,wiem AGAWA , też mnie czeka powrót
i szok
Agawa. napisał(a):SENIOR napisał(a):tylko muzyka jeszcze mnie podtrzymuje , a dzieci odliczają do wyjazdu ,wiem AGAWA , też mnie czeka powrót
i szok
oj wydaje mi się, że senior to w porównywalnym wieku jest - muza mniamniuśna, po prostu boska, młodzież już takiej mało słucha. Rozmarzyłam się...
SENIOR napisał(a):Agawa. napisał(a):SENIOR napisał(a):tylko muzyka jeszcze mnie podtrzymuje , a dzieci odliczają do wyjazdu ,wiem AGAWA , też mnie czeka powrót
i szok
oj wydaje mi się, że senior to w porównywalnym wieku jest - muza mniamniuśna, po prostu boska, młodzież już takiej mało słucha. Rozmarzyłam się...
A dziękuję z muzę , mają jeszcze lepsze kawałki na takie deszczowe dni, a wiek 39,5
SENIOR napisał(a):a w Cro zaczyna grzać a tu za chwilę do pracy...