Melduję wykonanie zadania
Cały dzień lampa, potem pogrzmiało postraszyło i nic. Wieczorem szlak na punkt widokowy w Zivogosce :
urwisek_22 napisał(a):Agawa, odp z opoznieniem, nie zagladalam tutaj przez kilka dni, szkoda bylo czasu na internet, wolelismy podziwiac widoki z tarasu, zaliczylismy Korcule i kilka innych wypadow.
Jestesmy w willi Juran w Zivogosce Porat. A Wy gdzie stacjonujecie? My jestesmy tutaj do 12 a potem jedziemy na 2 noce do Tribunj i niestety nastapi bardzo smutny (jak co roku) powrot do domu
P.S. pogoda piekna, codziennie slonce, wieczorem kilka chmurek, ale upal, upal i jeszcze raz upal. Uwazam, ze w tym roku pogoda jest idealna, nikt tutaj nie narzeka
Agawa. napisał(a):Melduję wykonanie zadania
Cały dzień lampa, potem pogrzmiało postraszyło i nic. Wieczorem szlak na punkt widokowy w Zivogosce :
SENIOR napisał(a):Agawa. napisał(a):Melduję wykonanie zadania
A jakim aparatem robisz takie ładne zdjęcia ? coooooo?
perkac napisał(a):zdjęcie faktycznie zajefajne..........tylko gdzie to jest?
perkac napisał(a):zdjęcie faktycznie zajefajne..........tylko gdzie to jest?
SENIOR napisał(a):Agawa. napisał(a):Melduję wykonanie zadania
urwisek_22 napisał(a):Agawa O widzisz To napewno my, grillowalismy min wczoraj
Ja codziennie rano biegam do Igrane, tam zaliczam plaże, wracam do Porat i tutaj wzdluż plaży, obok Nimfy i powrót górą, ale zabij mnie nie wiem gdzie jest Wasza willa
My jutro rano wyjeżdżamy do Tribunj
P.s. dla zainteresowanych-dzisiaj znowu lampa
urwisek_22 napisał(a):Agawa O widzisz To napewno my, grillowalismy min wczoraj
Ja codziennie rano biegam do Igrane, tam zaliczam plaże, wracam do Porat i tutaj wzdluż plaży, obok Nimfy i powrót górą, ale zabij mnie nie wiem gdzie jest Wasza willa
My jutro rano wyjeżdżamy do Tribunj
P.s. dla zainteresowanych-dzisiaj znowu lampa
Agawa. napisał(a):SENIOR napisał(a):Agawa. napisał(a):Melduję wykonanie zadania
Sony HX 100V - fakt browarek nie najlepszy, no ale cóż nic nie przebije naszego polskiego piwa. Zdjęcie wykonane oczywiście w Zivogosce Porat za bramką. Dziś za to był kurs pożyczoną "łupinką" na Hvar - nieźle było
tam przywitał nas kolega krab :
Sorry że tak prosto z mostu , a ile i za ile płaciłaś za tą łupinkę ?
a wracając do wątku o pogodzie to dziś lampa jak zwykle i na Hvarze i na Rivierze Makarskiej
Agawa. napisał(a):SENIOR napisał(a):Agawa. napisał(a):Melduję wykonanie zadania
Sony HX 100V - fakt browarek nie najlepszy, no ale cóż nic nie przebije naszego polskiego piwa. Zdjęcie wykonane oczywiście w Zivogosce Porat za bramką. Dziś za to był kurs pożyczoną "łupinką" na Hvar - nieźle było
tam przywitał nas kolega krab :
coś pokopałem ?Sorry że tak prosto z mostu , a ile i za ile płaciłaś za tą łupinkę ?
a wracając do wątku o pogodzie to dziś lampa jak zwykle i na Hvarze i na Rivierze Makarskiej