Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aktualna pogoda dla Makarskiej

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.07.2013 16:40

Niedzwiad napisał(a):
darek1 napisał(a):Coś nie piszą o pogodzie. Pewnie na Makarskiej z 17 stopni.

To nad jeziorkiem czerniakowskim dziś było 29 na + hehehhe...zjarałem mordeczkę na kocu. Poplumpałem i może jeszcze że 3 razy tak i będę gotowy z opalankiem na Cro. Nie tam żeby potem mnie wzieli za młynarza w cro hehhehe...

Z mostu skakałeś?
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 07.07.2013 16:49

hammer napisał(a):Rano w Tucepi woda chłodna ale nie taka żeby do niej nie wejść . Natomiast po poludniu już jest bardzo przyjemna.

Rok temu o tej porze woda była super :D ciepluteńka :!: :!: :!: co się stało w tym roku że jest chłodniejsza :?: :?: :?:
hammer
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hammer » 07.07.2013 16:55

Rok temu jak byliśmy w Baška Voda w analogicznym okresie, to woda wydawała się cieplejsza. Nie wiem co wpływa na to ze teraz jest chłodnejsza .
kryniu88888
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kryniu88888 » 07.07.2013 16:56

hammer napisał(a):Rano w Tucepi woda chłodna ale nie taka żeby do niej nie wejść . Natomiast po poludniu już jest bardzo przyjemna.

Skoro piszesz, że chłodna to może zdradzisz ile miała stopni ? Powoli szykuje się w podróż w rejony Rivery i ta cisza mnie zabija :mrgreen:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 07.07.2013 16:59

hammer napisał(a):Rok temu jak byliśmy w Baška Voda w analogicznym okresie, to woda wydawała się cieplejsza. Nie wiem co wpływa na to ze teraz jest chłodnejsza .

No właśnie??? O co kaman :?: :?: :?:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 07.07.2013 17:00

kryniu88888 napisał(a):

Skoro piszesz, że chłodna to może zdradzisz ile miała stopni ? Powoli szykuje się w podróż w rejony Rivery i ta cisza mnie zabija :mrgreen:

Myslę że 23 ma na spokojnie. Gdzieś czytałem na forum że taka była wczoraj temp.morza w Breli. Myslę że do sierpnia dogrzeje się do 25 na + i bedzie bajeczka hehehhe
kryniu88888
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kryniu88888 » 07.07.2013 17:03

Niedzwiad napisał(a):
kryniu88888 napisał(a):

Myslę że 23 ma na spokojnie. Gdzieś czytałem na forum że taka była wczoraj temp.morza w Breli. Myslę że do sierpnia dogrzeje się do 25 na + i bedzie bajeczka hehehhe

Ci co się wygrzewają, nie chcą nam się pochwalić :P albo strzelają szczękami z zimna :mrgreen: Swoja drogą zawsze gdy zbliżał się sierpień, to woda była odpowiednia i nie pamiętam by kiedykolwiek dzieciaki były niezadowolone :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.07.2013 20:23

Co .... zimnawo Wam na Makarskiej Rivierze :D :D :D
W Polsce upały, temperatura powyżej 25 stopni.

Cieplutka woda w Adriatyku :D :D :D

Tylko prawdę piszcie, bez picu.
Patryk 1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patryk 1 » 07.07.2013 20:24

Panowie spokojnie, wprawdzie Sukosan to nie Makarska, ale można spokojnie godzine posiedzieć w wodzie i zęby nie wypadają. :lol:
kryniu88888
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kryniu88888 » 07.07.2013 21:27

Patryk 1 napisał(a):Panowie spokojnie, wprawdzie Sukosan to nie Makarska, ale można spokojnie godzine posiedzieć w wodzie i zęby nie wypadają. :lol:

to udanego "plażingu"
Agawa.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agawa. » 07.07.2013 22:27

Patryk 1 napisał(a):Panowie spokojnie, wprawdzie Sukosan to nie Makarska, ale można spokojnie godzine posiedzieć w wodzie i zęby nie wypadają. :lol:

Na Nugalu również :) jutro może jakieś fotki wrzucę co by nie było że tu ściemniam, bo dzieciaki dorwały się do kompa po wyczerpującym dniu i nie ma bata nie popuszczą :) a ja pisze z komórki i standardowo pije Ożujsko na tarasie w "mojej" Palunko i nic nie kopie ten browar :)
damianołódź
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianołódź » 07.07.2013 22:44

Niedzwiad napisał(a):
kryniu88888 napisał(a):

A jaka jest odczuwalna różnica pomiędzy 23 st. a 25 st,?????????

Jeśli ktoś ma jakieś zauważalne objawy, proszę o info

Dziś około 17:00 w Podgorze, leżąc dupskami w wodzie obserwowaliśmy burzę nad Hvarem i Peljesacem, deszcz przyszedł również do Nas, ale padał góra pół godzinki, fantastycznie wprowadzając "rześkie powietrze"
Woda jest fantastyczna, i zupełnie nie interesuje mnie, czy ma 21,7....22,09.....23,6.....czy jakąlkowiek inną mniejszą, czy większą wartość.
Pozdro z Podgory, Caklje...
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 07.07.2013 22:57

Na Hvarze burzy nie było...
damianołódź
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianołódź » 07.07.2013 23:13

Pani Kasiu, siedząc na plaży w Podgorze, patrząc centralnie na wprost, widząc wyspę Hvar, i w zarysie półwysep Peljesac, obserwowaliśmy zjawiska pogodowe zwane potocznie "piorunami" oraz słyszeliśmy towarzyszące im "grzmoty"
To był wpis na temat aktualnej pogody dla Makarskiej. Siedząc na plaży, zastanawialiśmy się czy do Nas przyjdzie burza...
Przyszła....
Skończyło się na półgodzinnym deszczu
Wszystko w tym temacie
Dobrej nocy
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 07.07.2013 23:17

Zatem była gdzieś "pomiędzy".... na wyspie nie. Z mojej "wyspowej" perspektywy burza była na lądzie i być może na morzu pomiędzy lądem a wyspą.
Chyba wolno mi było zauważyć?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Aktualna pogoda dla Makarskiej - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone