Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat? [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jak patrzę na jedną ze stron z kamerami int.i temperaturami Adriatyku to w okolicach Szybernika jest najchłodniejsza woda.Czy tylko w tym roku? Ktoś coś wie , zawsze jeżdziliśmy w rejony Split - Makarska i tam woda była zawsze super.
arek71 napisał(a):Wychodzi na to że w lipcu lepiej nad Bałtyk niż do Cro. Ciekawe jaka temp. wody na Riwierze Makarskiej?
Teraz to nie wiem, ale jak byliśmy 17-29.06 woda była ciepła, zdarzały się dni, że nawet bardzo ciepła, byliśmy w Tucepi. Co niektórzy z tego forum poprzekładali wyjazdy, jak widać był to BŁĄD.
darek1 napisał(a):Coś nie piszą o pogodzie. Pewnie na Makarskiej z 17 stopni.
To nad jeziorkiem czerniakowskim dziś było 29 na + hehehhe...zjarałem mordeczkę na kocu. Poplumpałem i może jeszcze że 3 razy tak i będę gotowy z opalankiem na Cro. Nie tam żeby potem mnie wzieli za młynarza w cro hehhehe...