Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aktualna pogoda dla Makarskiej

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kor_nick
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 02.07.2013 17:06

mysza-77 napisał(a):Kochani ....jak pogoda???? Mi zostało 3 dni do wyjazdu ....oczywiście po raz 4-ty do Omisia ;)

powtórzę to samo co ostatnio. będziesz szukała cienia :)
PakoG
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) PakoG » 02.07.2013 17:14

kor_nick napisał(a):
mysza-77 napisał(a):Kochani ....jak pogoda???? Mi zostało 3 dni do wyjazdu ....oczywiście po raz 4-ty do Omisia ;)

tak wygląda dzisiaj:
http://www.skylinewebcams.com/en/webcam ... -riva.html
i prognoza
http://www.dhmz.htnet.hr/prognoza/sedam ... code=14445
i temperatura morza ( na chwilę obecną zimna)
http://www.dhmz.htnet.hr/vrijeme/aktpod_e.php?id=more_e
Pozdrav :)
Agawa.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agawa. » 02.07.2013 21:30

Jestem już 4 dzień i jest non stop taka lampa, że siedziałam dziś pod parasolem bo było tak gorąco. Teraz siedzę na tarasie i piję zimnego browara a noc taka ciepła :)
mysza-77
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza-77 » 04.07.2013 13:47

Agawa. napisał(a):Jestem już 4 dzień i jest non stop taka lampa, że siedziałam dziś pod parasolem bo było tak gorąco. Teraz siedzę na tarasie i piję zimnego browara a noc taka ciepła :)

Jeszcze 3 dni i ja tez tak bede ...
Kryniu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kryniu » 04.07.2013 16:57

Agawa. napisał(a):Jestem już 4 dzień i jest non stop taka lampa, że siedziałam dziś pod parasolem bo było tak gorąco. Teraz siedzę na tarasie i piję zimnego browara a noc taka ciepła :)

Zazdroszcze. Ale jeszcze dwa dni i tez posiedze w sloneczku z zimnym browarem.
tomasz781
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz781 » 04.07.2013 17:06

Kryniu napisał(a):

Hehe my też.jutro upragniony wyjazd.Tylko gdzie jechać??? :roll:
Kryniu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kryniu » 04.07.2013 17:29

My jedziem na Vir. Musze trochę pozwiedzać bliskie okolice. Z całej Chorwacji najbardziej podoba mi się środkowa Dalmacjia i dlatego tam jedziem.
viltob08
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) viltob08 » 04.07.2013 17:39

tomasz781 napisał(a):
Kryniu napisał(a):

Hehe my też.jutro upragniony wyjazd.Tylko gdzie jechać??? :roll:

Do Chorwacji ;-) :papa:
tomasz781
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz781 » 04.07.2013 17:41

To jasne jak !!!He.
Agawa.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agawa. » 04.07.2013 18:53

Dziś był Dubrownik i Ston - upał niemiłosierny ;)
Pozdrawiam Cromaniaków :)
urwisek_22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) urwisek_22 » 04.07.2013 20:27

Witam,

Agawa my tez od 3 dni jestesmy w Zivogosce i dzisiaj podobnie jak Ty zaliczylismy Dubrovnik. Faktycznie-na murach upal niemilosierny, ale widoki przecudne :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.07.2013 20:31

kor_nick napisał(a):

tez , byłem kilka razy ( konkretnie 3 ) , ale ktoś na forum doradził mi , czy nie szkoda mi pieniędzy na kolejny Omiś, przecież są inne piękne miejsca w Cro.Oczywiście w pierwszym momencie pomyślałem sobie " ale burak , o co mu chodzi" , minęło parę dni i zrozumiałem że : to jest tak jak ktoś co roku jedzie na Bałtyk w to samo miejsce , jak moi rodzice- Łeba , Łeba ( a w tym roku to gdzie pojedziemy ? - Łeba ) Omiś jest super ale nie szkoda Wam innych miejsc ?pozdr.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.07.2013 20:34

SENIOR napisał(a):
kor_nick napisał(a):

tez , byłem kilka razy ( konkretnie 3 ) , ale ktoś na forum doradził mi , czy nie szkoda mi pieniędzy na kolejny Omiś, przecież są inne piękne miejsca w Cro.Oczywiście w pierwszym momencie pomyślałem sobie " ale burak , o co mu chodzi" , minęło parę dni i zrozumiałem że : to jest tak jak ktoś co roku jedzie na Bałtyk w to samo miejsce , jak moi rodzice- Łeba , Łeba ( a w tym roku to gdzie pojedziemy ? - Łeba ) Omiś jest super ale nie szkoda Wam innych miejsc ?pozdr.

I tak za namową Cromaniaka lądujemy 9 sierpnia pierwszy raz w Tribunj , podobno pięknie -się okaże .Senior
Agawa.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agawa. » 04.07.2013 20:49

urwisek_22 napisał(a):Witam,

Agawa my tez od 3 dni jestesmy w Zivogosce i dzisiaj podobnie jak Ty zaliczylismy Dubrovnik. Faktycznie-na murach upal niemilosierny, ale widoki przecudne :)

witam, my właśnie siedzimy na tarasie jak zwykle z zimnym
browcem i podziwiamy pięknie oświetlone Igrane, a wy idzie stacjonujecie ?
areq
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) areq » 04.07.2013 20:52

Witajcie,

ale Wam zazdroszczę, jeszcze 15 dni i pierwszy raz w CRO...

Pozdrawiam
Arek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Aktualna pogoda dla Makarskiej - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone