mysza-77 napisał(a):Kochani ....jak pogoda???? Mi zostało 3 dni do wyjazdu ....oczywiście po raz 4-ty do Omisia
powtórzę to samo co ostatnio. będziesz szukała cienia
kor_nick napisał(a):mysza-77 napisał(a):Kochani ....jak pogoda???? Mi zostało 3 dni do wyjazdu ....oczywiście po raz 4-ty do Omisia
Agawa. napisał(a):Jestem już 4 dzień i jest non stop taka lampa, że siedziałam dziś pod parasolem bo było tak gorąco. Teraz siedzę na tarasie i piję zimnego browara a noc taka ciepła
Kryniu napisał(a):Agawa. napisał(a):Jestem już 4 dzień i jest non stop taka lampa, że siedziałam dziś pod parasolem bo było tak gorąco. Teraz siedzę na tarasie i piję zimnego browara a noc taka ciepła
Zazdroszcze. Ale jeszcze dwa dni i tez posiedze w sloneczku z zimnym browarem.
tomasz781 napisał(a):Kryniu napisał(a):Agawa. napisał(a):Jestem już 4 dzień i jest non stop taka lampa, że siedziałam dziś pod parasolem bo było tak gorąco. Teraz siedzę na tarasie i piję zimnego browara a noc taka ciepła
Zazdroszcze. Ale jeszcze dwa dni i tez posiedze w sloneczku z zimnym browarem.
Hehe my też.jutro upragniony wyjazd.Tylko gdzie jechać???
kor_nick napisał(a):mysza-77 napisał(a):Kochani ....jak pogoda???? Mi zostało 3 dni do wyjazdu ....oczywiście po raz 4-ty do Omisia
SENIOR napisał(a):kor_nick napisał(a):mysza-77 napisał(a):Kochani ....jak pogoda???? Mi zostało 3 dni do wyjazdu ....oczywiście po raz 4-ty do Omisia
tez , byłem kilka razy ( konkretnie 3 ) , ale ktoś na forum doradził mi , czy nie szkoda mi pieniędzy na kolejny Omiś, przecież są inne piękne miejsca w Cro.Oczywiście w pierwszym momencie pomyślałem sobie " ale burak , o co mu chodzi" , minęło parę dni i zrozumiałem że : to jest tak jak ktoś co roku jedzie na Bałtyk w to samo miejsce , jak moi rodzice- Łeba , Łeba ( a w tym roku to gdzie pojedziemy ? - Łeba ) Omiś jest super ale nie szkoda Wam innych miejsc ?pozdr.
urwisek_22 napisał(a):Witam,
Agawa my tez od 3 dni jestesmy w Zivogosce i dzisiaj podobnie jak Ty zaliczylismy Dubrovnik. Faktycznie-na murach upal niemilosierny, ale widoki przecudne