Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aktualna pogoda dla Makarskiej

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 25.06.2013 22:00

Dzięki :D My również pozdrawiamy i machamy do Was z Šolty :papa: Mieszkamy w Stomorskiej i Trogir widzimy codziennie z plaży lub z tarasu. Dziś tutaj na szczęście słonko grzeje choć od ok.15 niebo jest trochę pokryte chmurami. Ale widzieliśmy z plaży, że na lądzie dziś chyba popadało bo nad Trogirem i Splitem wisiały ciemne chmury...Ciekawe jak tam inne regiony np. Riv. Makarska bo nad Biokovo też się po południu przyciemniło :wink: Coś od wczoraj szaleje ta pogoda :lol:[/quote]
U nas faktycznie po 15 chmurzyło się ,ale deszczu nie było, przez te chmury nie czuliśmy nawet jak nas wychodzące od czasu do czasu słońce przypaliło i teraz musimy swoje "odcierpieć".My też z tarasu patrzymy na Soltę i też do Was machamy :papa: nie wybieracie się w sobotę do Zadaru na koncert Gorana?
Laku noć :D[/quote]
W Splicie dzisiaj delikatnie pokropiło po południu , poza tym słońce przeplatane chmurkami. Wieczorem wracalem do Baśki Vody na Riwierze zaczęło rozpogadzać się. Jutro będzie raczej słoneczne. :D
magosia8
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magosia8 » 25.06.2013 23:15

Jestem już w Baśce.. tydzień się trafił beznadziejny..słonce ciągle za chmurami opalać się nie da ,teraz wieje okropnie..a oto najnowsza prognoza na ten tydzień :

http://prognoza.hr/sedam_e.php?id=sedam ... code=14454

Jak pech to pech ..załamka ;(
loyd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) loyd » 26.06.2013 05:22

Jadę do Breali 6 lipca - mam nadzieję na lampę non-stop ....
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 26.06.2013 07:01

magosia8 napisał(a):Jestem już w Baśce.. tydzień się trafił beznadziejny..słonce ciągle za chmurami opalać się nie da ,teraz wieje okropnie..a oto najnowsza prognoza na ten tydzień :

Hm.... u nas go nie brakuje....chyba nie jest aż tak źle?
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 26.06.2013 07:49

magosia8 napisał(a):Jestem już w Baśce.. tydzień się trafił beznadziejny..słonce ciągle za chmurami opalać się nie da ,teraz wieje okropnie..a oto najnowsza prognoza na ten tydzień :

Jedni piszą o "patelni" i upale nie do wytrzymania a inni o chmurach i wietrze... loterii pogodowej ciąg dalszy. Głowa do góry, oby się poprawiło.
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 26.06.2013 08:13

I rano wstawać i pewnie nie narzekasz? Zero chmur i będzie patelnia :D .
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 26.06.2013 08:47

Siedzimy w Selcy na Brač. Z poniedziałku na wtorek w nocy była burza, wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę po wyspie bo prognozy (które czytałem jeszcze w piątek Polsce) mówiły o chmurach temp. maks 21 stopni. Przejechaliśmy całe wybrzeże od strony Splitu, temp na termometrze w aucie 24 do 26 stopni. Około 17 widziałem deszczowe chmury nad Trogirem które przesuwały się w stronę Splitu. Nas nie spotkała kropla deszczu.
urwisek_22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) urwisek_22 » 26.06.2013 10:26

Witam,

My wyjeżdzamy w poniedziałek do Zivogosce, z tego co zaobserwowałam pogoda zmienia się nawet na portalu DHMZ, który poleca Pani Kasia. W zasadzie z dnia na dzień pokazują co innego więc ciężko śledzić nasze portale,które nie rzadko mają problem z pogodą "u Nas" a co dopiero na Chorwacji. Dlatego cenne są Wasze opinie i recenzje i jak widać pogoda jest bardzo zróżnicowana. Mam nadzieję, że do przyszłego tygodnia się wyklaruje i będzie lampa :)

A jak jest dzisiaj w rejonach Makarskiej i nie tylko ??

:papa:
grek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grek » 26.06.2013 13:15

Grzeje. Jest kilka chmurek, ale generalnie przewaga słońca. 27 stopni.
wojtekx37
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtekx37 » 26.06.2013 14:07

nie wiem jaka temperatura w Makarskiej wody ale w Pakostane przypomina Bałtyk
loyd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) loyd » 26.06.2013 16:23

Masakra - mam nadzieję, że się w przyszłym tygodniu w końcu chorwacka lampa wyklaruje ....

A może to przez Unię - weszli i już im naziści pogodę zabrali :)
Agawa.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agawa. » 26.06.2013 16:59

urwisek_22 napisał(a):Witam,

My wyjeżdzamy w poniedziałek do Zivogosce, z tego co zaobserwowałam pogoda zmienia się nawet na portalu DHMZ, który poleca Pani Kasia. W zasadzie z dnia na dzień pokazują co innego więc ciężko śledzić nasze portale,które nie rzadko mają problem z pogodą "u Nas" a co dopiero na Chorwacji. Dlatego cenne są Wasze opinie i recenzje i jak widać pogoda jest bardzo zróżnicowana. Mam nadzieję, że do przyszłego tygodnia się wyklaruje i będzie lampa :)

A jak jest dzisiaj w rejonach Makarskiej i nie tylko ??

My wyjeżdżamy do Zivogosce pojutrze to napiszę jak z pogodą :papa:
J@dranka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@dranka » 26.06.2013 17:32

justyna5 napisał(a):U nas faktycznie po 15 chmurzyło się ,ale deszczu nie było, przez te chmury nie czuliśmy nawet jak nas wychodzące od czasu do czasu słońce przypaliło i teraz musimy swoje "odcierpieć".My też z tarasu patrzymy na Soltę i też do Was machamy :papa: nie wybieracie się w sobotę do Zadaru na koncert Gorana?
Laku noć :D

Hahaha, nas też wczoraj przypaliło słońce przez te zdradliwe chmury. Jesteśmy w Cro już 2 tydzień i mimo opalenizny nadal może spiec człowieka :D Dlatego dziś wybraliśmy się do Splitu żeby trochę skóra odpoczeła :lol: Niestety, nie wybieramy się na koncert Gorana bo w niedzielę rano wracamy już do Polski... Paaaaa
doris_ka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) doris_ka » 26.06.2013 19:47

Życzę wszystkim pogody, pogody i jeszcze raz pogody - my w okolice Makarskiej będziemy od 13 lipca - mam nadzieję na słoneczko !!! 8)
urwisek_22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) urwisek_22 » 26.06.2013 20:35

Agawa. - bardzo proszę o info jak już znajdziecie się na miejscu :)
A tymczasem szerokiej drogi i duzzzooooo słońca !! :hut: :hut: :hut:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Aktualna pogoda dla Makarskiej - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone