Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aktualna pogoda dla Makarskiej

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Hardy
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hardy » 06.06.2013 21:03

Pogoda coraz lepsza. Wczoraj w Dubrovniku przywitał nas deszcz ale około 14 wyszło słońce i przypiekło nas na murach. W Makarskiej coraz cieplej - dziś już praktycznie samo słońce. Woda jest fajna, odrobinę cieplejsza była by idealna. Da się pływać, maluchy nie sinieją, mało ludzi - jest super.
yarko2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yarko2000 » 06.06.2013 22:02

Ale Wam zadroszczę:), sam odliczam dni i juz nie mogę się doczekać... jeszcze tylko 2 dni i bedę w okolicy:))
Życzę udanego wypoczynku - choc z pewnością już jest udany:)
BachaG
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BachaG » 09.06.2013 11:29

Jestem w Tucepi, słońce świeci :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2013 12:19

BachaG napisał(a):Jestem w Tucepi, słońce świeci :)

Dużo ludzi w Tucepi ?. Gastronomia działa, woda ciepła ? Jak Wam się wiedzie.
BachaG
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BachaG » 09.06.2013 16:17

Ludzi sporo, ale bez tłumów, gastronomia działa i czeka na nasz wszystkich, woda dla mnie trochę chłodna (jestem zmarzluch) ale jest tak goraco, że daje fajne ochłodzenie. Dziś nasz pierwszy dzień więc dopiero się rozkręcamy :)
szolo78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szolo78 » 09.06.2013 20:36

Witam. Dziś był upał, Woda w Makarskiej miała jedynie 23 stopnie ale nie ma tragedii. Niestety jutro burze i deszcz, we wtorek ma wiać i rozwiać te chmury i od środy znowu ładnie. Miejmy nadzieję....
WojtekW
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojtekW » 10.06.2013 19:18

Woda jedynie 23'C? To chyba dużo cieplejsza niż w ostatnich dniach i chyba dość znośna, jeśli chodzi o kąpiel?
agus78
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus78 » 10.06.2013 23:17

Jasne, że znośna! To nie Bałtyk, ale też nie Egipt ( na szczęście):) Przedwczoraj w Tucepi Jadran cieplutki, błękitny i czysty! Nawet dla mnie jako zmarzlucha woda idealna!:)
franekjanek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) franekjanek » 11.06.2013 07:06

wczoraj w Breli spadły 3 krople deszczu ale wiał Yugo, i później było slońce. Teraz jezt zachmurzone ale ogolnie jest cieplo, woda w Breli 22`C , wczoraj Jadran był pięknie wzburzony a dziś jak jezioro. pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.06.2013 12:30

Witam , czy ktoś z forumowiczów przebywa obecnie w okolicach Vodic , chciałem zapytać jak z pogodą?
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 11.06.2013 12:57

SENIOR napisał(a):Witam , czy ktoś z forumowiczów przebywa obecnie w okolicach Vodic , chciałem zapytać jak z pogodą?

tu co godzina aktualizacja.. sprawdzaj dla Šibenika.. masz i prognozy i temp. morza.... nic tylko przeglądać....
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 11.06.2013 13:56

W Baśce Vodzie masakrycznie gorąco i o dziwo plaża prawie pusta. Woda na oko powyżej 22 stopni moim zdaniem . Mój Mały 3-latek bez problemu spędził w niej dzisiaj 2 godzinki . Hmm i do tego fajne wolne miejscówki w dobrych cenach:D, z internetem i widoczkiem na Brać-).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.06.2013 17:02

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
SENIOR napisał(a):Witam , czy ktoś z forumowiczów przebywa obecnie w okolicach Vodic , chciałem zapytać jak z pogodą?

tu co godzina aktualizacja.. sprawdzaj dla Šibenika.. masz i prognozy i temp. morza.... nic tylko przeglądać....

Jak cieszę że was widzę , czytam forum od paru lat i wasze podpowiedzi, informacje są zawsze pomocne :D , dobrze że jesteście :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.06.2013 17:28

Jacck77 napisał(a):W Baśce Vodzie masakrycznie gorąco i o dziwo plaża prawie pusta. Woda na oko powyżej 22 stopni moim zdaniem . Mój Mały 3-latek bez problemu spędził w niej dzisiaj 2 godzinki . Hmm i do tego fajne wolne miejscówki w dobrych cenach:D, z internetem i widoczkiem na Brać-).

Aż nie wieżę jak patrzę przez okno , Częstochowa dzisiaj ma z 15 st. i leje cały dzień , mam urlop miałem poprawić
elewację u siebie w firmie, ale siedzę w chacie i się wkurzam i Wam zazdroszczę , jeszcze dwa miesiące , jakoś wytrzymam , od jutra ma być ciepło :) - podobno :)
yarko2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yarko2000 » 11.06.2013 17:38

no to jak zacząłem to polecę dalej... :) wakacje na całego:). Hireneusz - dzięki:)!!
Zacząłem od Pisaka - zarąbiście, ale jak na tę chwilę pustawo. Zjazd, dojazd i wjazd robi wrażenie:). Potem odwiedziliśmy Baśkę i Makarską, może być.
I własnie... Hireneusz (dzięki za podpowiedź), wjechaliśmy w Krwavice.... a dalej do Bratusia. Temperatura wynosi 24 przy czym jest słonecznie i bardzo gorąco. Woda - nie wiem ile, ale ciepła, stawiam na 22-23st. Jeszcze w tym tygodniu ma być 31 st. Nic tylko przyjeżdżać.... :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Aktualna pogoda dla Makarskiej - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone