Żeby kobieta Ci musiała szukać info, bo Tobie się nie chce w Szukajke jedno słowo wpisać, lub przejrzeć kilka stron i zadać pytanie w istniejącym już temacie!? Noooo kolego. Bardzo nie ładnie.
BOLETUS napisał(a):...martwi mnie że na stronie tej agencji nie ma linku do opinii ich dotychczasowych klientów...
Mówisz to poważnie? W takie opinie wierzysz?
Przykład. Agencja zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Dom 400m od morza! O suuuuuper! Bierzmy! A jak tanio!
Najlepsze opinie gości:
"super wakacje ładny dom z ładnym widoczkiem"
"Przemiła, spokojna okolica, bez tłoku i zgiełku. Morze czyste, niesamowite, skaliste plaże. Apartament z cudnym widokiem na morze, góry i zieleń. bardzo gościnni i serdeczni gospodarze obiektu. Polecam. "
"Naprawdę wspaniała kwatera szczególnie dla tych, którzy cenią spokój. Zejście na " prywatną plażę". Domek czyściutki, z pięknym widokiem.
W rzeczywistości dom położony bardzo wysoko pod górami i daleko od morza. Do samej Jadranki kilka ładnych metrów. Przechodzisz Jadrankę i jeszcze z 200 metrów w pionie!
Ilość schodów od obiektu do plaży: 250 - podali. Tu może zgoda, bo z domów poniżej Jadranki ok 160 plus podejście pod kwaterę czasem.
Okolica spokojna bla bla bla - zgoda jak najbardziej. Apartament z cudnym widokiem - no tego odmówić nie można, ale pomyśl - kto by napisał taką opinię!?
Jak byś miał dajmy tylko te 400m w pionie do plaży, w tym 250 schodów, to co byś zrobił? Byłeś w Medici to jarzysz teren. Ja bym podziękował, chromolił zaliczkę i papa, ktoś inny może by wykorzystał zaliczkę i pojechał dalej.
Myślisz, że ktoś będzie się wspinał 400 czy 600metrów z plaży do apartamentu codziennie i jeszcze napisze cacy? W Marusici samo podejście z plaży do Jadranki to nie lada wyzwanie, a niech gość ma jeszcze dziecko, które nie ma siły iść pod górę i musi wziąć je na ręce, do tego 5 ręczników, torbę żona wręczy, jakiś może leżak, maskę zawieszoną na uszach. . . załadowany niczym nepalski Szerpa . . . niżej zobaczy bardziej wypasione kwatery z tarasem nad samą wodą za tą samą kasę i będzie bardzo szczęśliwy, co wyrazi późnij na stronie agencji. Tak. Już nie wspomnę, że czegoś mógł z domu zapomnieć, dziecko na plaży ryczy, bo kto podejdzie dwa razy w jednym dniu???
BOLETUS aż nie wiem co mam napisać. Powaliłeś mnie na kolana tym pytaniem.