Zachód nad Jadranem cudowny...
Zachód nad Bałtykiem cudowny...
Nie muszą konkurować...
Kobal66 napisał(a):mysza73 napisał(a):No jakie to proste ... ,piekara114 napisał(a):Jakbym w pracy za mało założyła w planie, to unia więcej kasy mi nie sypnie, a musi wystarczyć kasy na każdy etap. Więc tu jest sposób na to, aby było taniej
ale ... ja na remont łaźni założyłam 20.000 pln (myślałam, że to dużo i jeszcze coś na princeski zostanie ) ... niestety to jest za mało ...
I tak zaplanowany budżet jeszcze mi się nie przewrócił choć bywa ciasno
Janusz Bajcer napisał(a):Nie muszą konkurować...
ajdadi napisał(a):Zadar przypomniany...
No to rzeczywiście szkoda, na żywo wygląda to jeszcze ciekawiej...tylko tłum ludzi szybko przeskakujących między panelami/koloramiKobal66 napisał(a):a mnie w zeszłym roku "pozdrav suncu" - oszukało , niestety nie chciało świecić zapaliły się 2 panele... i z pięknych zdjęć wyszła d...
ruzica napisał(a):piekara114 napisał(a):
Już w domu szukaliśmy parkingów (tych free), ale niestety takich w tym mieście nie ma.
Oj tam, zaraz nie ma Są pod większymi sklepami- ale raczej daleko od centrum.
Beata W. napisał(a):ruzica napisał(a):Oj tam, zaraz nie ma Są pod większymi sklepami- ale raczej daleko od centrum.piekara114 napisał(a):Już w domu szukaliśmy parkingów (tych free), ale niestety takich w tym mieście nie ma.
W tym roku na Helu pod bodajże Biedronką parking był za free ale tylko do godziny. Powyżej godziny płatne wg taksy miejskiego parkingu
anakin napisał(a):piekara114 napisał(a):…spoglądamy w oczy (no właśnie komu? bo dalej nie wiem...)
Pomalowali mu dzidę na niebiesko?
Bo chyba taka nie była....
Przepraszam........mój błąd...była.
piekara114 napisał(a):
Po drodze mijamy taki oto obiekt.. Ktoś wie, co to jest?