Parę razy w tej Chorwacji się było, ale Zadaru nigdy nie odwiedziłam ....
Chyba uznam to za znak, że trza nad tym pomyśleć w przyszłości ...
Potter napisał(a):Parę razy w tej Chorwacji się było, ale Zadaru nigdy nie odwiedziłam ....
Chyba uznam to za znak, że trza nad tym pomyśleć w przyszłości ...
mysza73 napisał(a):a w Zadarze ja też nie byłam ...
mysza73 napisał(a):Jak Cię ktoś kopnie w tyłek, to uznaj to za znak, że odcinek o Korfu czas napisać ,
piekara114 napisał(a):To ja mam o Pakostane identyczne zdanie jak kolega anakin, w ogóle nie rozumiem tego zachwytu i polecania Pakostane (podobnie mam z Primosten).
Dzięki i zapraszam na c.d.dids76 napisał(a): Fajnie tu u Ciebie
Niestety ich nie wystrzelimy, dlatego "niet"anakin napisał(a):No to w kwestii Primošten się nie zgadzamy.piekara114 napisał(a):To ja mam o Pakostane identyczne zdanie jak kolega anakin, w ogóle nie rozumiem tego zachwytu i polecania Pakostane (podobnie mam z Primosten).
Dla mnie to nr 1 Riviery Šibenik.
Oczywiście gdyby wszystkich ludzi ( w sezonie) wystrzelić w kosmos byłoby znacznie lepiej..
Hmmmmm..... to wychodziłoby na to, że nawet Ty czy ja nie moglibyśmy w tych "dziurach" poleżeć, bo nawzajem musielibyśmy się wystrzelaćkit napisał(a):najlepiej jeszcze z każdej "dziury"anakin napisał(a):Oczywiście gdyby wszystkich ludzi ( w sezonie) wystrzelić w kosmos byłoby znacznie lepiej..
anakin napisał(a):piekara114 napisał(a): Hmmmmm..... to wychodziłoby na to, że nawet Ty czy ja nie moglibyśmy w tych "dziurach" poleżeć, bo nawzajem musielibyśmy się wystrzelać
Nie, no wiadomo przecież, że wszystkich oprócz Nas.
Beata W. napisał(a):
A bym zapomniała, na ten kurs dla księgowych, żeby wszystko taniej wychodziło poprosiła bym mnie dopisać, bo jakoś mi zawsze drożej wychodzi
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):
A bym zapomniała, na ten kurs dla księgowych, żeby wszystko taniej wychodziło poprosiła bym mnie dopisać, bo jakoś mi zawsze drożej wychodzi
Już myślałam, że ze mną jest coś nie tak ,
a Piekara, to pewnie kreatywną księgowość prowadzi i to bez to jej zawsze taniej wychodzi ...
piekara114 napisał(a):Na pierwszy rzut planujemy udać się w rejon polecony mi przez magg5.