Ale zachód słońca
Przeczytałam gdzieś, że znalazłaś szkielet konika morskiego- masz gdzieś zdjęcie?
Szkoda, że już koniec
Krótko, bo krótki wyjazd, a szybko, bo za 2 dni startujemy a jeszcze chcę wrzucić podsumowanieruzica napisał(a):8O coś szybko i niespodziewanie ten koniec nastąpił
Miło u Ciebie było, choć za krótko
Też sobie narobiłamruzica napisał(a):Narobiłaś mi ochoty na pržene lignje
Zachód słońca na Kamenjaku super, jak i ten w Sibenikufigusek napisał(a):Ale zachód słońca
Miało być w podsumowaniu, ale znaj moje dobre serce i nie będę trzymać w napięciu Konika zauważył w wodzie Pan M., maksymalnie w lewo przy zejściu na plażę, gdzieś przy skałkach, oczywiście na dnie sobie leżał. Zdjęcie niespecjalne, bo on taki biało-przezroczysty Muszę jutro w dziennym świetle do słoja zajrzeć, teraz dla mnie za ciemno, bo jak ślepa jestemfigusek napisał(a):Przeczytałam gdzieś, że znalazłaś szkielet konika morskiego- masz gdzieś zdjęcie?
No podsumowanie jeszcze będzie. Ale widzę, że mama się chyba dobrze czuje i masz dużo wolnego, to może kolejny odcinek Korfu będzie, bo coś te dni są u ciebie dość długie...Potter napisał(a):Taaa.... Koniec.
i nie mogę się doczekać, ale jeszcze 16h w pracy zostałoPotter napisał(a):Tylko kto tu za 2 dni znowu wyjeżdża ...
piekara114 napisał(a):No podsumowanie jeszcze będzie. Ale widzę, że mama się chyba dobrze czuje i masz dużo wolnego, to może kolejny odcinek Korfu będzie, bo coś te dni są u ciebie dość długie...Potter napisał(a):Taaa.... Koniec.
piekara114 napisał(a):Jeszcze ze świstakami w Dolomitach siedziszBeata W. napisał(a):No przecież, coś mi się pomieszałopiekara114 napisał(a):Z tym włoskim czytaniem może być problem, bo do Grecji jedziemyBeata W. napisał(a): a jak wrócisz to coś włoskiego byśmy poczytali
piekara114 napisał(a):Krótko, bo krótki wyjazd, a szybko, bo za 2 dni startujemy a jeszcze chcę wrzucić podsumowanieruzica napisał(a):8O coś szybko i niespodziewanie ten koniec nastąpił
Miło u Ciebie było, choć za krótkoTeż sobie narobiłamruzica napisał(a):Narobiłaś mi ochoty na pržene lignjeZachód słońca na Kamenjaku super, jak i ten w Sibenikufigusek napisał(a):Ale zachód słońcaMiało być w podsumowaniu, ale znaj moje dobre serce i nie będę trzymać w napięciu Konika zauważył w wodzie Pan M., maksymalnie w lewo przy zejściu na plażę, gdzieś przy skałkach, oczywiście na dnie sobie leżał. Zdjęcie niespecjalne, bo on taki biało-przezroczysty Muszę jutro w dziennym świetle do słoja zajrzeć, teraz dla mnie za ciemno, bo jak ślepa jestemfigusek napisał(a):Przeczytałam gdzieś, że znalazłaś szkielet konika morskiego- masz gdzieś zdjęcie?
A tego dnia jeszcze takie łowy byłyNo podsumowanie jeszcze będzie. Ale widzę, że mama się chyba dobrze czuje i masz dużo wolnego, to może kolejny odcinek Korfu będzie, bo coś te dni są u ciebie dość długie...Potter napisał(a):Taaa.... Koniec.i nie mogę się doczekać, ale jeszcze 16h w pracy zostałoPotter napisał(a):Tylko kto tu za 2 dni znowu wyjeżdża ...
To super, że coś Ci się przyda. Właśnie relacje to nie tylko spisanie dla siebie, ale także super jak ktoś coś z nich dla siebie wykorzysta…ewula91 napisał(a):Ojejku! Spodobało mi się tutaj! Na razie tylko się "dopisuję" a do przeczytania relacji tak od deski do deski jeszcze wrócę bo mam w głowie taki zarys na następne wakacje...
Jak nagle jak nie zapowiedzianie Przecież uprzedzałam, że szybka relacja, bo mało dni do wyjazdu, a i wyjazd krótki.Koenig napisał(a):Faktycznie jakoś tak nagle i niezapowiedzianie się skończyło...
Cieszę się jak dziecko, że do mojego wyjazdu zostało jeszcze tylko 13 dni a tymczasem okazuje się, że są tacy, którzy jadą wcześniej... No i humor zepsuty
Chorwackich gratisów nie ma, bo zdjęć jakoś niewiele, ale może być gratis, może prolog z kolejnej wyprawy jaką odbyliśmy....Roxi napisał(a):Piękne zachody na prawie koniec relacji, bo pewnie będą jeszcze jakieś gratisy?
Nie mam wyjścia, jutro o godz. 16:00:00 wyłączam kompa i system i WAKACJEfigusek napisał(a):w pracy jakoś wytrzymasz
Beata W. napisał(a):No i przede wszystkim udanego wyjazdu Wam życzę
ajdadi napisał(a):Beata bawcie się dobrze w Helladzie...
piekara114 napisał(a):Jak nagle jak nie zapowiedzianie Przecież uprzedzałam, że szybka relacja, bo mało dni do wyjazdu, a i wyjazd krótki.Koenig napisał(a):Faktycznie jakoś tak nagle i niezapowiedzianie się skończyło...
Cieszę się jak dziecko, że do mojego wyjazdu zostało jeszcze tylko 13 dni a tymczasem okazuje się, że są tacy, którzy jadą wcześniej... No i humor zepsuty
13 dni to już niewiele. A gdzie jedziecie?