Na Vis dotarliśmy z Kateriną i jej koleżankami, ciekawa to była podróż .
No ale ciekaw jestem, co będzie dalej...
eXtreme napisał(a):megidh napisał(a):eXtreme napisał(a):A ten tekst:Katerina napisał(a):"burdel mieli w tym Archeo"
Bomba
To tekst z "Seksmisji" (1:10:46)
Nie no wiem
Tych tekstów czasami w codziennych sytuacjach używam:
"Ciemność, widzę ciemność, ciemność widzę",
"Kierunek wschód! Tam musi być jakaś cywilizacja",
"Dzień dobry, zastałem Jolkę?"
Bawią ludzi, gdy kumają czczę
ZAQ_12 napisał(a):eXtreme napisał(a): Bawią ludzi, gdy kumają czczę
Tomek, dokładnie tak.... kiedy mąż używa tekstów z Seksmisji, nasze córki patrzą na niego z politowaniem..... "Tato a dlaczego pytasz o Jolkę? Przecież żadna Jolka tu nie mieszka"
ZAQ_12 napisał(a):eXtreme napisał(a):megidh napisał(a):eXtreme napisał(a):A ten tekst:Katerina napisał(a):"burdel mieli w tym Archeo"
Bomba
Nie no wiem
Bawią ludzi, gdy kumają czczę
Tomek, dokładnie tak.... kiedy mąż używa tekstów z Seksmisji, nasze córki patrzą na niego z politowaniem..... "Tato a dlaczego pytasz o Jolkę? Przecież żadna Jolka tu nie mieszka"
Katerina napisał(a):Gdy zobaczyłam Jadran, to oblała mnie gorąca fala nieskończonego szczęścia
Katerina napisał(a):Myślę, że trzeba to wrzucić na dział Zagadki i wszystko będzie jasne Ja nie wiem.
Katerina napisał(a):piotrfWesoła przeprawa w połączeniu z lotem - jest co wspominać
Najważniejsze , że jesteśmy już na wyspie
Tak To co jeszcze dwa tygodnie wcześniej wydawało się prawie niemożliwe, zrealizowało się
bobooTego lepiej nie rozwijać tutaj... thin ice
Thin ice and thick brick (of resistance).
mchrobMam takie wrażenie ze większy wpływ na rozwój turystyki samolotowej miało wynalezienie walizki na kółkach niż samolotu.
Następnym etapem będzie wynalezienie inteligentnej walizki - cokolwiek to znaczy
Może będzie lecieć za samolotem, tudzież właścicielemTy to zawsze gdzieś imprezę odnajdziesz
Ja tylko usiadłam na jedynym wolnym, zacienionym miejscu
megidheXtreme napisał(a):
Kurna wspaniała przygoda, nowe znajomości, mili ludzie.
Normalne zazdroszczę. Wiara w ludzkość przywrócona.
Fajnie się to czyta.
To u Kateriny normalka .
W dzieciństwie byłam odludkiem i molem książkowym Jednak system mi się zbuntował i nadrabiam stracony czas Człowiek jest zwierzęciem społecznym i nawet, jeśli się tego wypiera, to pragnie kontaktu z innymi, tylko potrzebuje zachęty - tego pierwszego gestueXtreme napisał(a):
A ten tekst:
Katerina napisał(a):
"burdel mieli w tym Archeo"
Bomba
eXtremeNie no wiem
Bawią ludzi, gdy kumają czaczę
Niesamowite, że sztuka, satyra, myśl... mają się najlepiej w warunkach represji, lub ograniczenia .
"Kierunek wschód!............"
Przy okazji tematu cytatów z filmów - już kiedyś o tym wspomniałam - nie jestem mistrzem w zapamiętywaniu.
Natomiast moje koleżanki - towarzyszki wakacji - codziennie rozbawiały mnie do łez znajdując odpowiedni, ich zdaniem, cytat do danej sytuacji. A najzabawniejsze było to, że robiły to...synchronicznie
bonazTeż TU jestem Bardzo lubię Twoje barwne relacje. Cieszę się, że pojawiła się kolejna
Cześć Bożeno
A ja się cieszę, że się pojawiłaś, tzn. ujawniłaś
FlayszakalOczywiście też śledzę.
Czytam. Czekam co będzie dalej
W sumie - same nudy Chociaż było parę highlight'ów, np. pewien rejs
ada2417I jesteśmy na miejscu. Ciekawe czy dziewczyna Iana cieszy się na towarzysza fijaki czy niekoniecznie.
Tego się raczej nigdy nie dowiemy . Ian miał być na wyspie zaledwie trzy dni, nie minęliśmy się nigdzie przez ten czas. No, chyba, że zakochał się w Visie, poczuł fjakę i będzie mi dane go kiedyś spotkać
lawenda80Świetnie zapowiadająca się relacja uśmiałam się .Czytam jak dobra książkę .Cudowne znajomości .Podoba mi się taka otwartość na drugiego człowieka .Będę czekać z niecierpliwością na ciąg dalszy ....
Dziękuję Ciąg dalszy niebawem, mam nadzieję, że zapowiadane upały mnie nie osłabią Prawdę mówiąc - nie chce mi się wierzyć w 28C na Wybrzeżu
Już przy poprzedniej relacji zauważyłem, że Katerina lubi się droczyć. Nie rozpieszcza czytelników częstotliwością wpisów.
Pitu pitu
A tu relacja nic się do przodu nie posunęła
Katerina napisał(a):a ile ja się muszę narysować...tych okularów to tylko ja wiem - co mnie czeka (no nie udaje mi się użyć żadnego sensownego narzędzia do zamazywania twarzy )
Katerina napisał(a): a ile ja się muszę narysować...tych okularów
mchrob napisał(a):Katerina napisał(a):a ile ja się muszę narysować...tych okularów to tylko ja wiem - co mnie czeka (no nie udaje mi się użyć żadnego sensownego narzędzia do zamazywania twarzy )
A może łatwiej będzie jak przekonasz swoje sistarskumpele, żeby zechciały swoje buzie na cropelce ujawnić?
Powrót do Nasze relacje z podróży