Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jak zdiąć winietkę

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
James Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 19.08.2010 16:22

To widziałem.Potrzebuję do 26.09.2010.
Dzięki
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2010 18:39

Sprzedam zeszłoroczne majty z CRO, wprawdzie nie prane...ale zdezynfekowane przez morską wodę. :roll:
Wcale nie trzeba ich odklejać od szyby :!:...w związku z tym nadają się do ponownego wykorzystania.
Termin ważności majtów i oferty: 31.10.2010 :!:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.08.2010 18:52

slapol napisał(a):Sprzedam zeszłoroczne majty z CRO, wprawdzie nie prane...ale zdezynfekowane przez morską wodę. :roll:
Wcale nie trzeba ich odklejać od szyby :!:...w związku z tym nadają się do ponownego wykorzystania.

Po co woziłeś majty na szybie? 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2010 18:55

weldon napisał(a):
slapol napisał(a):Sprzedam zeszłoroczne majty z CRO, wprawdzie nie prane...ale zdezynfekowane przez morską wodę. :roll:

Po co woziłeś majty na szybie? 8O

Ło matko...Weldon :!: ...patrz uważnie...."nie trzeba ich odklejać od szyby" - koniec cycatu :!: .....
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.08.2010 18:57

slapol napisał(a):Ło matko...Weldon :!: ...patrz uważnie...."nie trzeba ich odklejać od szyby" - koniec cycatu :!: .....

A to, przepraszam.

Ja wietrze na antenie, myślałem, że masz jakiś inny sposób.

:wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 19.08.2010 19:12

marantzN napisał(a):
Tak się składa, że było. Na szczęście żaden z nich nie jest właścicielem 4120 mądrych postów. A propos wydaje mi się, że forum jest między innymi po to aby pełniło rolę łącznika na wspólnych wyjazdach, a podanie namiarów na samochód dzięki którym się spotkaliśmy jest dla mnie ważniejsze niż czytanie czy zerwać winietkę żyletką, nożykiem czy paznokciem.

Gdy się pisze ponad 4000 postów to wiadomo że około 90 procent jest bzdurna i durna tym bardziej jak pisze je troll.Gorzej jak user pisze z 40 postów i 90 procent z nich jest bzdurna i durna.
Kup lepiej majty od Slapola.Są bardzo ciekawe w użyciu.Wkłada się je przez głowę.
Pozdrawiam.
marantzN
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marantzN » 19.08.2010 19:53

AndrzejJ. napisał(a):
marantzN napisał(a):
Tak się składa, że było. Na szczęście żaden z nich nie jest właścicielem 4120 mądrych postów. A propos wydaje mi się, że forum jest między innymi po to aby pełniło rolę łącznika na wspólnych wyjazdach, a podanie namiarów na samochód dzięki którym się spotkaliśmy jest dla mnie ważniejsze niż czytanie czy zerwać winietkę żyletką, nożykiem czy paznokciem.

Gdy się pisze ponad 4000 postów to wiadomo że około 90 procent jest bzdurna i durna tym bardziej jak pisze je troll.Gorzej jak user pisze z 40 postów i 90 procent z nich jest bzdurna i durna.
Kup lepiej majty od Slapola.Są bardzo ciekawe w użyciu.Wkłada się je przez głowę.
Pozdrawiam.

To rachunek jest prosty. Natrzaskałeś 3600 bzdurnych postów a ja 36. Chyba dalej poradzisz sobie z rachowaniem. Pozdrawiam
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 19.08.2010 19:57

marantzN napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
marantzN napisał(a):

Pozdrawiam.

To rachunek jest prosty. Natrzaskałeś 3600 bzdurnych postów a ja 36. Chyba dalej poradzisz sobie z rachowaniem. Pozdrawiam

Przecież sobie radzę.Co z majtami?
marantzN
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marantzN » 19.08.2010 20:00

AndrzejJ. napisał(a):
marantzN napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
marantzN napisał(a):

Pozdrawiam.

Przecież sobie radzę.Co z majtami?

Naprawdę mam odpisywać? :papa:
JokerSmile
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JokerSmile » 19.08.2010 20:04

Da się te majty jakoś nalepić tak żeby przez lornetkę nie było widać, że używane? Z małżonką siedzimy i kalkulujemy czy brać te majty czy objeżdżać. Znaczy się ujeżdżać. Sami rozumiecie.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.08.2010 20:09

marantzN napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
marantzN napisał(a):

Pozdrawiam.

Gdzieś tam pisali o odwróconej tezie :) 400 mądrych i 4 mądre...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.08.2010 20:12

JokerSmile napisał(a):Da się te majty jakoś nalepić tak żeby przez lornetkę nie było widać, że używane? Z małżonką siedzimy i kalkulujemy czy brać te majty czy objeżdżać. Znaczy się ujeżdżać. Sami rozumiecie.

Majty dawno zamówione i gotowe do wysłania... kto pierwszy ten lepszy :):) Pozostaje Ci objazd... lajf is brutal end ful of zasadzkas... :) ten sam imiennik, czyli ja :) ma pierwszeństwo. No i ilość wspólnie wypitego kompotu, robi swoje... 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2010 20:16

Wiecie co :?: Powaliła mnie allegrowa licytacja zużytych winietek słoweńskich...stąd ten post o zużytych majtach oczywiście :? :roll:
Kur....a, czy my już nie potrafimy normalnie funkcjonować w ramach obowiązujących przepisów czy standardów :?: Czy zawsze musimy być dziadami :?:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.08.2010 20:16

Bocian napisał(a):No i ilość wspólnie wypitego kompotu, robi swoje... 8)

Kompot to inaczej się aplikuje ... :?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.08.2010 20:23

weldon napisał(a):
Bocian napisał(a):No i ilość wspólnie wypitego kompotu, robi swoje... 8)

Kompot to inaczej się aplikuje ... :?

To był kompot winogronowy, sfermentowany, i jeszcze jakaś łajza tam trawy napchała i mówił, że to jakaś trawarica czy cóś...
Slapol, ja cały czas żyje nadzieją, że to mały odsetek społeczeństwa a, że go widać ? No cóż... zawsze było głośno o babie-dziwo albo babie z wąsami....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

jak zdiąć winietkę - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone