Dzien Dobry - wybieram sie za klka dni do Chorwacji- planuje jechac trasą własnie przez Słowenię- czytam o tym objeździe przez Mureck i dalej do Ptuj - mam jednak jedno pyt- na którym zjeździe zjechać z autostrdy jadac od Grazu autostardą nr 9 - bo na mapie mam w okolicy granicy dwa zjazdy- nr 226 228- którym zjechac aby dojechać do Mureck- a dalej to już tak jak w opisie- mysłe ze jest bardzo dokładny i dam sobie rade- mimo zę ten odcinek pojadę akurat w nocy pzdr -i proszę o jakąś radęmarcinu napisał(a):witam, dzisiaj przetestowałem proponowaną przez Mosqito trasę, Murec -> Lenart-> Ptuj (wraz ze wczesniejszym opisem jak przejechać i gdzie skręcić), krótko mówiąc jak po sznurku i bez problemów,
lukiewa napisał(a):Dzien Dobry - wybieram sie za klka dni do Chorwacji- planuje jechac trasą własnie przez Słowenię- czytam o tym objeździe przez Mureck i dalej do Ptuj - mam jednak jedno pyt- na którym zjeździe zjechać z autostrdy jadac od Grazu autostardą nr 9 - bo na mapie mam w okolicy granicy dwa zjazdy- nr 226 228- którym zjechac aby dojechać do Mureck- a dalej to już tak jak w opisie- mysłe ze jest bardzo dokładny i dam sobie rade- mimo zę ten odcinek pojadę akurat w nocy pzdr -i proszę o jakąś radęmarcinu napisał(a):witam, dzisiaj przetestowałem proponowaną przez Mosqito trasę, Murec -> Lenart-> Ptuj (wraz ze wczesniejszym opisem jak przejechać i gdzie skręcić), krótko mówiąc jak po sznurku i bez problemów,
Mureck -Ptuj -CRO. Czy Słowieńcy pociągnęli tę autostradę dalej za Ptuj w kierunku CRO?
Czy ta poniższa mapka Google dobrze kieruje z Ptuj?
Jak przy powrocie nie przejechać za daleko, tylko właściwie skierować się na Ptuj? Jest jakieś konkretne oznaczenie? Pozdrav!
MWN napisał(a):zadzior89 napisał(a):Masz coś takiego jak punkty VIA.
Ja odpalam AM na kompie i...]
Ale musisz mieć AM przypisaną do tego kompa? Ja mam na karcie i czy uda mi się zainstalować na PC jedną z kopii?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi