romuald22 napisał(a):Ja robię inaczej. Znajomy stolarz na moją prośbę wykroił mi okrągły blat drewniany w wielkości pizzy która mnie interesuje. Oczywiście nie interesuje mnie mała. Ponieważ prosty chłop jestem ze wsi i języków nie znam to se ten blat do Chorwacji wożę. Zabieram go do pizzerii i pokazuję jaka ma być. Nie wiem czemu kelner się śmieje ale rozumie. Robią taką pizzę a jak przychodzę na następny dzień to już jestem stałym klientem.
Pozdrawiam.
erci napisał(a):Czyli oni nie mają w cenniku rozmiarów? Wszystko pięknie ale skąd mam wiedzieć czy ich rozumienie jumbo jest takie samo jak moje ?
BeJur napisał(a):Jessssuuuu Maniek .... ja po jednym takim kawałku odpadnę .............
kor_nick napisał(a):uwielbiam pizze w Chorwacji. nie rozumiem czemu niektórzy się oburzają. Pizza jest częścią kuchni śródziemnomorskiej czy się to komuś podoba czy nie.
równie dobrze można by mówić blee na cevapcici albo pljeskavice, przecież to takie mielone nie wiadomo z czego.
BeJur napisał(a):Bocian napisał(a):Dżizus, ludzie, jak wy możecie pizzę w Cro zamawiać?
a niektórzy kotlety smażą w niedzielę
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne