Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak wygladaja kradzieze na kampach ??

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 25.07.2005 11:33

To na nadziei sie skonczylo....!!!! :evil:
Potem jeszcze recznik plazowy, ale to chyba Holendrzy...[/list][/quote][/list]
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 25.07.2005 18:27

Tygrys napisał(a):
wiolak3 napisał(a):(...)
Jak bylam na Malcie, to Niemcy ukradli mi stroj kapielowy z balkonu! mam nadzieje ze to byl "tylko" glupi zart... :(

Morze mieli nadzieje ze wyjdziesz na plaze bez :wink: :lol:

A nam Niemcy w Danii ukradli drzewo na grila :D
Wiem ,że Niemcy bo tylko samochody z ich rejestracją były.
Niemcy chyba schodzą na psy. :idea:
kopaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopaj » 26.07.2005 13:44

Jak zwykle trzeba zachować zdrowy rozsądek.
Generalnie jest bezpiecznie - dla przekładu- pewnego dnia obserwowałem stolik przy sąsiednim namiocie, na którym pół dnia leżały kluczyki od samochodu. Właściciel z całą rodzina był wtedy na plaży. U nas w Posce by to nie przeszło :D
billea
Odkrywca
stuprocentowe bezpieczenstwo (albo fart)

Nieprzeczytany postnapisał(a) billea » 27.07.2005 12:32

W zeszłym roku na Pernie (gdzie było dośc duzo Polaków) po zakrapianym wieczorze zostawiłam na stoliku przed namiotem plecaczek ze wszystkim ( cyfrówka, dokumenty, komórka i cała kasa na reszte pobytu ) rano gdy sie obudziłam koło 10 tej camping tetnił zyciem a plecaczek leżał nienaruszony, ( a ja prawie zawału dostałam jak zobaczyłam rano ze w namiocie go nie ma :roll: )
noyle
Cromaniak
Re: stuprocentowe bezpieczenstwo (albo fart)

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 28.07.2005 09:05

billea napisał(a):W zeszłym roku na Pernie (gdzie było dośc duzo Polaków) po zakrapianym wieczorze zostawiłam na stoliku przed namiotem plecaczek ze wszystkim ( cyfrówka, dokumenty, komórka i cała kasa na reszte pobytu ) rano gdy sie obudziłam koło 10 tej camping tetnił zyciem a plecaczek leżał nienaruszony, ( a ja prawie zawału dostałam jak zobaczyłam rano ze w namiocie go nie ma :roll: )

i powiedz po co piszesz dokładnie gdzie, nastepnym razem przyjada rodzime chlopaki i beda kroić.
billea
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) billea » 28.07.2005 10:18

noyle napisał(a):
billea napisał(a):W zeszłym roku na Pernie (gdzie było dośc duzo Polaków) po zakrapianym wieczorze zostawiłam na stoliku przed namiotem plecaczek ze wszystkim ( cyfrówka, dokumenty, komórka i cała kasa na reszte pobytu ) rano gdy sie obudziłam koło 10 tej camping tetnił zyciem a plecaczek leżał nienaruszony, ( a ja prawie zawału dostałam jak zobaczyłam rano ze w namiocie go nie ma :roll: )

i powiedz po co piszesz dokładnie gdzie, nastepnym razem przyjada rodzime chlopaki i beda kroić.

Ha ha nie jeżdże dwa razy na ten sam camping , ale fakt masz rację lepiej nie pisać gdzie, przez te upały nie myslę...... 34 C za oknem....
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 29.07.2005 16:57

billea napisał(a):
noyle napisał(a):

Ha ha nie jeżdże dwa razy na ten sam camping , ale fakt masz rację lepiej nie pisać gdzie, przez te upały nie myslę...... 34 C za oknem....

a ja tam w miare czesto bywam, i jak widze polskich szczeniaków to odrazu wszystko chowam. tak przy okazji ostatnio w krakowie wybili mi gnoje szybe i ukradli stare przepocone gacie, dzisiaj zostawilem na przedniej szybie oslone od slonca , pare minut w sklepie i oczywiscie ukradli, nie wazne co i po co byle ukrasc
Jackus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackus » 02.08.2005 10:17

Na campie pod Omisem pewnej nocy poszliśmy spać około godz 2.00 zostawiając przed namiotem pół butelki prosku. Zostawiliśmy te pół na ostatni wieczór - pożegnalny z Chorwacją. Z rana wstajemy a po butelce ani śladu. Dziewczyna cały dzień smutna chodziła. Kradzież niezbyt dotkliwa materialnie ale ten sk***syn który ukradł zepsuł nam ostatni wieczór. Otworzyliśmy butelkę która miała dojechać z nami do Polski.
Obserwójcie parę Słoweńców na motorze trójkołowym.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.08.2005 10:40

Widocznie wszyscy byli zaprawieni i spali do 10.15 Pozdrawiam

"Jak bylam na Malcie, to Niemcy ukradli mi stroj kapielowy z balkonu! mam nadzieje ze to byl "tylko" glupi zart... :([/quote]"
Ciesz się , że nie wyjedli ci z lodówki, w końcu nago też można się opalać i co najważniejsze przyciągać wzrok bez użycia drogich ciuchów i makijażu
:wink:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 02.08.2005 10:56

Prot napisał(a):A nam Niemcy w Danii ukradli drzewo na grila :D

To byli Polacy z niemieckimi paszportami hahahaha :lol:
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 02.08.2005 11:01

Plumek napisał(a):
Prot napisał(a):A nam Niemcy w Danii ukradli drzewo na grila :D

To byli Polacy z niemieckimi paszportami hahahaha :lol:

Polacy z niemieckimi paszportami jeżdżą na Majorkę albo na podopolską wieś wcinać krupnioki ,a nie oglądać krajobrazy Danii .
Cha cha plum plum.
GoKa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) GoKa » 02.08.2005 17:39

Witam wszystkich Forumowiczów!!! :D
Wczoraj wróciliśmy z pięknej Chorwacji.Niestety muszę napisać,że kradzieże się zdarzają...i moja komórka jest tego przykładem.Ukradziono ją z łazienki,gdzie zostawił ją mój mąż podłączoną do ładowania.A całe zajście miało miejsce na campingu Basko Polje niedaleko Baskiej Vody.
Pozdrawiam wszystkich!
Gosia.
Ostatnio edytowano 03.08.2005 10:45 przez GoKa, łącznie edytowano 1 raz
dworzan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dworzan » 03.08.2005 00:57

ci niemcy to pewnie byli z NRD :)
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 04.08.2005 11:38

03.08.2005 18:21
Uhićena četvorica kradljivaca turista
MAKARSKA, BRAČ - Sa 17,5 grama marihuane policajci su u ponedjeljak u Drveniku zatekli dvojicu državljana BiH starih 25 i 28 godina, koji su od 23. srpnja na području Makarske počinili 14 teških krađa. Provaljivali su u turističke objekte odakle su krali bankovne kartice, novac, nakit, mobitele, kamere i odjeću.

Šteta je oko 130 tisuća kuna. U hotelu u Gradacu i u mjenjačnici u Podgori 25-godišnjak je u optjecaj pustio 800 krivotvorenih KM i 550 eura. Kod njih je pronađen dio predmeta, a ostatak su bacali ili prodavali na području BiH. Novac su trošili na kupovinu droge. Kazneno je prijavljen i 44-godišnji državljanin BiH jer je Poljakinji u kafiću u Baškoj Vodi ukrao torbicu s novcem, mobitelom i dokumentima. Iz kuće kojom se koriste državljani BiH ukrao je videokameru.

Zbog krađe, pokušaja teške krađe i napada na službenu osobu priveden je 33-godišnji državljanin BiH. U ponedjeljak je nasilno ušao u ugostiteljski objekt u Supetru, gdje je iz blagajne ukrao četiri tisuće kuna. Na djelu ga je zatekao konobar koji ga je pokušao spriječiti, ali nije uspio jer je počinitelj pobjegao.

U bijegu su ga uhvatili policajci, a prilikom uhićenja tnapao je jednoga od njih. Osim toga, u nedjelju je, također u Supetru, pokušao provaliti u kiosk. Sudac mu je nakon ispitivanja odredio pritvor
Tomasz31
Autostopowicz
wlasnie kradna

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz31 » 18.08.2005 01:16

[quote="Pinia_Pinia"]Potwierdzam . Dwa pobyty na kampingach w Cro całkowiecie mnie przekonały. Tam nie kradną. Na wierzchu mieliśmy większą część dorobku i nigdy nic nie zginęło ( no może czasem kilka piw z namiotu "lodókowego" ale to była sprawka tylko i wyłącznie polaków nasote] NIE CHWALIŁ BYM ICH TAK BO NA TERENIE KAMPINGU ZATON KOŁO ZADARU UKRADLI MI ROWER. I Z TEGO CO DOWIEDZIAŁEM SIĘ NA MIEJSCU OD OCHRONY KAMPINGU TO JEST NORMALKA.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Jak wygladaja kradzieze na kampach ?? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone