Lednice napisał(a):amatus1 napisał(a):Pytanka do tych, którzy ta tarsa jeżdza:
gdzie kupic po dordze winietki -mozecie podać miejsca?
jak wyglada cena i jakosc ropy, gdzie najlpeij tanować, wedlug moich wyliczen jesli zatankuje w Polsce to wystarczy mi do Cro ale moze lepiej zatankować po drodze...?
tarsa i dorda
Nie napisałeś, jaka jest twoja trasa ze Słupska do Chorwacji
Jet kilka wariantów i nikt tu nie jest prorokiem, żeby przewidzieć, czy planujesz jechać przez Niemcy,
czy przez Pragę, czy przez Beno
leszekpawlikowski napisał(a):ze Słupska to tylko przez D kierunek Passau jeżdżę tą drogą wiem 300km więcej ale się jedzie bezpiecznie same autostrady w Passau zakup vinette w obie strony
ewa.krakuska napisał(a):Jedziesz na początku sezonu, nie będzie korków, nawet przy dużych miastach.
amatus1 napisał(a):leszekpawlikowski napisał(a):ze Słupska to tylko przez D kierunek Passau jeżdżę tą drogą wiem 300km więcej ale się jedzie bezpiecznie same autostrady w Passau zakup vinette w obie strony
co kierowca to ina wersja...kurcze tez myslałem o D ale koledzy z cro.pl odiwedli mnie od tej trasy...agrumnetujac ze przez pl naprawde dobrze sie leci...a jakz korkami przy duzych miastach?
Lednice napisał(a):ewa.krakuska napisał(a):Jedziesz na początku sezonu, nie będzie korków, nawet przy dużych miastach.
Nie jestem o tym przekonany
Właśnie korki są bardzo prawdopodobne, bo 1 lipca zaczynają się ferie szkolne w Czechach i na Słowacji, a do tego 3 lipca zaczynają się ferie we Wiedniu oraz całej wschodniej części Austrii
Winietkę czeską kupi się na Shellu w Boguminie, austriacką na granicy w Drasenhofen albo stacji benzynowej w Wilfersdorf
Lednice napisał(a):Przesadzone są takie opinie jak twoja
I bzdurne
Ludzie stali w korkach w tym roku już w czerwcu
Korki są jak najbardziej realne,
szczególnie w od piątku po południu do soboty wieczór
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi