new leaf napisał(a):polowa z was ..ton naganiacze..patrzcie jak ceny za apartament wzrosly,, jak nie mam racji.. to wywalcie admina ..gospodarka ok..a cenyny ..fkly ..w w góre
Leon napisał(a):Facet ma racje.... obiwatele i obiwatelki Polski powini spendzac wczasy w kraju...napendzajanc tak rokwit gospodarky krajowej...wszistkim bendzie lepiej....rolnikom bo sie ziwnsc zje nad Baltikem i Mazuiramy, PKP zarobi na biletach, miasteczka nadmorske tez zarobia, kwatery w Polce benda pewne, a podatek ze wszistkiego poleci do Waw do budgetu i wszistkim sie bendzie lepiej zylo...naucicielkom, pielengniarkom, stoczniowcom i policjantom ktorzy przestano brac lapowkiy ze by dzieciom kupic ...co kolwiek....
Hip, hip hura...wszistci w tym roku do Ustki...
....jezeli potrzebujecie kwatere prosze zazwonic.....
new leaf napisał(a):Ooops.. ale "jaja".
majeczka napisał(a):new leaf napisał(a):polowa z was ..ton naganiacze..patrzcie jak ceny za apartament wzrosly,, jak nie mam racji.. to wywalcie admina ..gospodarka ok..a cenyny ..fkly ..w w góre
Owszem ceny w CRO wzrosly, ale czyżbyście nie mieli telefonów do swoich zaufanych " przyjaciól" ? Ręczę, że ich oferty będą bardzo intrygująco - zachęcające. W tym sezonie płacimy 10 EURO za osobę, i wydaje mi się, że to doprawdy rewelacja; taniej niż nad Bałtykiem!? Jeśli moge polecić naszych zaufanych gospodarzy na Hvarze w Bojanic Bad i ktoś jest zainteresowany, proszę o e- maila.
majeczka napisał(a):new leaf napisał(a):polowa z was ..ton naganiacze..patrzcie jak ceny za apartament wzrosly,, jak nie mam racji.. to wywalcie admina ..gospodarka ok..a cenyny ..fkly ..w w góre
Owszem ceny w CRO wzrosly, ale czyżbyście nie mieli telefonów do swoich zaufanych " przyjaciól" ? Ręczę, że ich oferty będą bardzo intrygująco - zachęcające. W tym sezonie płacimy 10 EURO za osobę, i wydaje mi się, że to doprawdy rewelacja; taniej niż nad Bałtykiem!? Jeśli moge polecić naszych zaufanych gospodarzy na Hvarze w Bojanic Bad i ktoś jest zainteresowany, proszę o e- maila.