Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jak was sluchamm..wróć

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
new leaf
Podróżnik
jak was sluchamm..wróć

Nieprzeczytany postnapisał(a) new leaf » 09.04.2007 20:11

polowa z was ..ton naganiacze..patrzcie jak ceny za apartament wzrosly,, jak nie mam racji.. to wywalcie admina ..gospodarka ok..a cenyny ..fkly ..w w góre
artur 29
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur 29 » 09.04.2007 20:23

Popiłeś sobie w dyngusa?
new leaf
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) new leaf » 09.04.2007 20:29

może napisz PIs to takie modne..
bogdan63
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogdan63 » 09.04.2007 21:05

fajne, ale o co ci chodzi ???
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 09.04.2007 21:13

new leaf napisał(a):polowa z was ..ton naganiacze..patrzcie jak ceny za apartament wzrosly,, jak nie mam racji.. to wywalcie admina ..gospodarka ok..a cenyny ..fkly ..w w góre

.......i poszedł na całość :lol:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 09.04.2007 22:10

new leaf napisał(a):polowa z was ..ton naganiacze..patrzcie jak ceny za apartament wzrosly,, jak nie mam racji.. to wywalcie admina ..gospodarka ok..a cenyny ..fkly ..w w góre

Owszem ceny w CRO wzrosly, ale czyżbyście nie mieli telefonów do swoich zaufanych " przyjaciól" ? Ręczę, że ich oferty będą bardzo intrygująco - zachęcające. W tym sezonie płacimy 10 EURO za osobę, i wydaje mi się, że to doprawdy rewelacja; taniej niż nad Bałtykiem!? Jeśli moge polecić naszych zaufanych gospodarzy na Hvarze w Bojanic Bad i ktoś jest zainteresowany, proszę o e- maila. :lol: :D :lol:
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 09.04.2007 22:12

Facet ma racje.... :lol: obiwatele i obiwatelki Polski powini spendzac wczasy w kraju...napendzajanc tak rokwit gospodarky krajowej...wszistkim bendzie lepiej....rolnikom bo sie ziwnsc zje nad Baltikem i Mazuiramy, PKP zarobi na biletach, miasteczka nadmorske tez zarobia, kwatery w Polce benda pewne, a podatek ze wszistkiego poleci do Waw do budgetu i wszistkim sie bendzie lepiej zylo...naucicielkom, pielengniarkom, stoczniowcom i policjantom ktorzy przestano brac lapowkiy ze by dzieciom kupic ...co kolwiek....
Hip, hip hura...wszistci w tym roku do Ustki...
....jezeli potrzebujecie kwatere prosze zazwonic..... :P :P
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 09.04.2007 22:45

Leon napisał(a):Facet ma racje.... :lol: obiwatele i obiwatelki Polski powini spendzac wczasy w kraju...napendzajanc tak rokwit gospodarky krajowej...wszistkim bendzie lepiej....rolnikom bo sie ziwnsc zje nad Baltikem i Mazuiramy, PKP zarobi na biletach, miasteczka nadmorske tez zarobia, kwatery w Polce benda pewne, a podatek ze wszistkiego poleci do Waw do budgetu i wszistkim sie bendzie lepiej zylo...naucicielkom, pielengniarkom, stoczniowcom i policjantom ktorzy przestano brac lapowkiy ze by dzieciom kupic ...co kolwiek....
Hip, hip hura...wszistci w tym roku do Ustki...
....jezeli potrzebujecie kwatere prosze zazwonic..... :P :P

Leonie, my jednak nie chcemy do Ustki. :wink: Wolimy z calą pewnością Chorwację, przynajmniej tam pogoda pewniejsza. Na plaży, nie zarzucamy na siebie ręcznikow, etc. wyczekując na słońce... :evil: 8O :evil: Kompromis jednak w/g nas Polaków , to sztuka podzielenia jednego ciasta tak, aby każdy myślał, że dostał największy kawałek. Wiec sam rozumiesz, że czasami korzystamy i z jednego i z drugiego.
:papa:
new leaf
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) new leaf » 10.04.2007 06:30

Ooops.. 8O ale "jaja". Musze tu przeprosić admina za wyżej zaprezentowaną wypowiedz. Po prostu wczoraj wieczorem odwiedzili mnie znajomi..było troszke "procentów" iii zostawiłem zalogowany na tej stronie komputer. Prowadziliśmy dysputę na temat wyjazdu do Chorwacji..no jednym z tematów była cena za pobyt w apartamencie. Fakt jest taki że ceny poszły w góre nawet wysoko w porównaniu do 2006.
W naszej dyskusji szukaliśmy uzasadnienia dla tego faktu. No i mój znajomy bez mojej wiedzy swój "bełkot" przelał to na forum. Jeszcze raz przepraszam. Nie będę wykasowywał tematu bo już tzw "mleko się wylało' i trzeba ponieść konsekwencj. Pozd i obecuję że nie powtórzy się taka sytuacja. :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.04.2007 06:41

new leaf napisał(a):Ooops.. 8O ale "jaja".

:D ale "jaja" :D - pierwszy kwietnia był 10 dni temu :wink:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 10.04.2007 10:19

majeczka napisał(a):

Owszem ceny w CRO wzrosly, ale czyżbyście nie mieli telefonów do swoich zaufanych " przyjaciól" ? Ręczę, że ich oferty będą bardzo intrygująco - zachęcające. W tym sezonie płacimy 10 EURO za osobę, i wydaje mi się, że to doprawdy rewelacja; taniej niż nad Bałtykiem!? Jeśli moge polecić naszych zaufanych gospodarzy na Hvarze w Bojanic Bad i ktoś jest zainteresowany, proszę o e- maila. :lol: :D :lol:

Myślę o wielu rejonach, ale ostatnio najbardziej o Hvarze (tam mnie jeszcze nie było). Jeśli możesz podaj namiar na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 10.04.2007 11:17

majeczka napisał(a):

Hej Majeczka ja tez poproszę o namiary na Hvarze adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl....z góry dziękuję
pjenknik
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pjenknik » 10.04.2007 11:38

To i ja poproszę o namiary pjenknik(at)browar.biz
goly
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goly » 10.04.2007 18:05

Witaj MAjeczka

Hvar to jedno z miejsc w kturym chcemy sie znalesc w tym roku :)
Jezeli mozesz przeslij mi ten namiar na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuje
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 10.04.2007 18:28

majeczka napisał(a):

to ja też poprosze o namiar meteor2004(małpa)wp.pl

hvala
:D
Następna strona

Powrót do Chorwackie ABC

jak was sluchamm..wróć
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone