Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak walczyć z komarami ?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
buroda
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) buroda » 01.08.2009 21:35

Witam. Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja z komarami pod koniec lipca w Środkowej Dalmacji??
Pozdrawiam.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 01.08.2009 21:37

W Pakostane pojawiły sie pojedyncze osobniki w okolicach codziennie podlewanych trawników.
Amen.
w0jtek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) w0jtek » 03.08.2009 07:21

1 sierpnia wróciłem z pobytu dwutygodniowego. Żadnych komarów nie było.
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 03.08.2009 10:37

buroda napisał(a):Witam. Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja z komarami pod koniec lipca w Środkowej Dalmacji??
Pozdrawiam.

nigdy nie spotkałam komara w Chorwacji bez wzgelu na porę lata, ale jak ktoś woli być zabezpieczony na wszelki wypadek polecam UltraTHonObrazek
zendzio
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zendzio » 03.08.2009 10:59

Też wcześniej nie spotkałem w Cro komara, a w tym roku w Orebicu, apartament tuż przy morzu, wieczorami było gęsto od komarów.
Co ciekawe, następny apartament, też na półwyspie tylko 40 km dalej, był już wolny od tej plagi.
scood74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scood74 » 06.08.2009 14:26

a co to sa komary ????

ja na ciovo nie widziałem ani jednego a wszelkiego robactwa było tak malo że pojedyncze muchy wzbudzały sensacje
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Jak walczyć z komarami ? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone