Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak ubrac sie na plaze naturystow.

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 20.03.2005 20:36

hm...A na co? Ciekawe,,,, :wink:
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 20.03.2005 22:29

KAMA napisał(a):hm...A na co? Ciekawe,,,, :wink:

No chyba nie chcesz Kamo żebym Roleksa zapinał na .......
No nie....
No nie ,Bazyl to juz wolę muszkę albo jak radzi Petris kakardę .
Taki malutki pieseczek.Hau hau .....na plaży naturystów.
Ale ta Kama to taka zbereżna trochę przyznacie :wink:
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 21.03.2005 12:47

,,Naturyzm (w odróżnieniu od nudyzmu, który polega wyłącznie na plażowaniu bez ubrania) jest uznawany przez jego zwolenników za filozofię życiową. Naturysta szanuje innych i przyrodę. Żyje w harmonii z naturą, dba o estetykę, jest życzliwy i tolerancyjny. Nie pali i nie pije - a przynaj- mniej nie powinien. Uważa, że do bycia naturystą trzeba dojrzeć. W internetowych poradnikach naturyści radzą, że za pierwszym razem członek i piersi najlepiej przed opalaniem posmarować kremem całkowicie zabezpieczającym przed słońcem. Młodym chłopcom z rozbudzoną wyobraźnią (którzy przez bywalców nazywani są "chłopcami-antenowcami"), doświadczeni naturyści radzą: "Wejść do zimnej wody, intensywnie pływać i nie myśleć o dziewczynach bądź przed wstaniem z koca ukłuć się szpilką w pośladek, ewentualnie wytarzać w piasku". Warto też wypracować własny sposób, bo "chłopcy-antenowcy" są przez naturystów usuwani z plaży.''
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 21.03.2005 22:02

Czyli jest naturyzm i tutaj możemy się stroić na plażę.
I jest nudyzm i tutaj zero strojów jesteśmy goli .
Ha .Czyli pytanie było dobre .W co się ubrać na plaże naturystów?
Bo na plaży nudystów to jesteśmy goli.
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 22.03.2005 11:48

,, Czy wiesz, co różni modę (nie tylko) plażową z przełomu XIX i XX wieku od tej z przełomu XX i XXI wieku? Na przełomie XIX i XX wieku kobieta musiała zdjąć majtki, żeby można było zobaczyć jej pośladki. Na przełomie XX i XXI wieku trzeba rozchylić pośladki, żeby zobaczyć majtki. Stroje plażowe są coraz odważniejsze. Niektóre właściwie nic nie zakrywają i jakoś są akceptowane (dotyczy to zresztą na równi ubiorów damskich, jak i męskich). Myślę, że ta granica oddzielająca to, co „moralne” od tego, co „niemoralne” cały czas się przesuwa... Nie można wykluczyć, że z biegiem czasu dojdzie do tego, że również pełna nagość na plaży będzie powszechnie akceptowana. Może moje fantazje wybiegają nieco zbyt daleko, ale przy obecnym tempie przemian kulturowych zachodzących w całym świecie, może się wręcz okazać, że to „tekstylni” będą na plażach niewielkim odsetkiem, mniejszością. Być może ktoś wówczas dokopie się do starych zdjęć i patrząc na kobietę odzianą w skąpe bikini, skrywające w zasadzie jedynie genitalia i czubki piersi, powie z niedowierzaniem: „O rany! Jacy oni byli wówczas pruderyjni!”''
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 22.03.2005 18:32

Malowanie.Pierwsze parę zdjęć to wskazówki jak się malować na plaże naturystów. :wink:
http://forum.swiatobrazu.pl/foto/viewtopic.php?t=5756
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 23.03.2005 08:57

ja proponuję członka i piersi posmarować bitą śmietaną lub czekoladą , może się coś złapie na ten lep :lol: przyjemne z pożytecznym :wink:
ps. erekcja jest naturalną reakcją na widok kobiety , więc jednak naturyście wypada być naturystą antenkowym , więc Ci niby prawdziwi co ich przeganiają to nudyści , bo się nudzą na tej plaży , co widać po ich antenkach :wink:
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 23.03.2005 11:47

Na bitą śmietanę lub czekoladę to ci pszczoła może dać całusa tudzież jakaś mewka. :lol:
A czy na widok kobiety od razu antenka? Chyba głowa też ma coś do powiedzenia?No chyba że ci tylko jedno w głowie :wink:

Ale poruszyłeś ciekawy problem.Czy nudyści się nudzą?Tak chodzić cały czas gołym -czy to strasznie nudzi?
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 23.03.2005 13:58

e tam ! :lol: najgorsze jest to "...że jak się ludzie nudzo to okropnie brudzo ! ..." :lol: :lol: :lol:
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 23.03.2005 19:32

a może zamaskować to to na
http://www.izor.hr/hr/lokrum/
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 27.03.2005 17:06

No to rozumiem! nowy naturysta!
rzucam hasło ;Wszyscy croforumowicze naturystami!!!

Wysłany: 26-03-2005 20:22 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

juli napisał(a):
A plaża jest cuuuudna

Serdeczności
Juli - stała wielbicielka Bunculuki

Juli, aż ślinka cieknie na tę plażę po Twoich postach Może w tym roku właśnie tam się z żoną w czerwcu wybierzemy Byłby to dla nas pierwszy raz na kempingu (dotychczas mieszkaliśmy w CRO w hotelach) i w dodatku na naturystycznym

Proszę, napisz coś więcej na temat możliwości wyżywienia się na tym kempingu ( nie samym naturyzmem człowiek żyje ). Czy jest tam jakaś restauracja, czy są lodówki do wynajęcia? A przede wszystkim powiedz, jak Ty sobie radziłaś z jedzeniem, bo skoro piszesz, że jesteś stałą wielbicielką Bunculuki, to dla mnie znaczy, że przez lata wypracowałaś najlepsze metody pobytu. Nie mam zamiaru "wyważać otwartych drzwi" i po prostu chciałbym skorzystać z Twoich doświadczeń. Napisz więc, czy już kupować zupki w proszku czy tylko zbierać euro i wszystko kupię na miejscu. Zaznaczam, że jeśli już na FKK, to nie chciałbym robić zakupów u tekstylnych
O jejku, jak ja już nienawidzę tych tekstylnych

Nasze motto na ten rok: DWA TYGODNIE ZDECYDOWANIE I ABSOLUTNIE BEZ MAJTEK. Jako alternatywę rozważamy kemping FKK Istra w Funtanie.

Czekam niecierpliwie na informację, bo najwyższy czas coś zdecydować i zacząć przygotowania do wyjazdu.

Pozdrawiam,
Polo
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 27.03.2005 20:26

Ja nie czytam tych idotyzmów.
Procie vel Platonie lecz się, wielu idiotów widziałem ale takiego jak ty jeszcze nie. Nie dziwię się Darkowi 1 , nie dziwię sie innym , Darku jak lecisz w tych okolicach to spuść wszysztko z WC bo jak spadnie na Prota to nic się nie stanie. Gówno z gównem się połączy i będzie ok.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 27.03.2005 20:57 przez krakuscity, łącznie edytowano 1 raz
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 27.03.2005 20:52

krakuscity napisał(a):Ja nie czytam tych idotyzmów.
Procie vel Platonie lecz się, wielu idiotów widziałem ale takiego jak ty jeszcze nie. Na szczęscie święta już się kończą!!! :cry: :o

Nie czytaj.Raczej zatańcz disco Polo. :wink:
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 27.03.2005 20:57

krakuscity napisał(a):Ja nie czytam tych idotyzmów.
Procie vel Platonie lecz się, wielu idiotów widziałem ale takiego jak ty jeszcze nie. Nie dziwię się Darkowi 1 , nie dziwię sie innym , że z takim chu..nie chcą rozmawiać. Ja też nie!!! :!:
Dopku

Polo?
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 27.03.2005 21:00

Poprawiłem Platonie , daj w ramkę!!
Ostatnio edytowano 28.03.2005 05:37 przez krakuscity, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

Jak ubrac sie na plaze naturystow. - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone