Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak to jest z tym Basko Polje?? pomóżcie!!

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Anusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anusia » 24.08.2006 22:38

Witam wszystkich i prosze o jakies informacje, najlepiej świeże na temat kampu Basko Polje. Czytałam już wiele postów na forum na temat tego kampu, jednak większość z nich była z zeszłego roku lub opierała się na wiedzy z zeszłego roku. Poza tym jedni twierdzą, że ten kamp to jeden wielki syf, że warunki sanitarne sa fatalne i w ogóle lepiej tam nie jechać. Inni znowu, pisza że nie jest aż tak źle. Czytałam że zmienił się właściciel tego kampu i może coś sie zmieniło??? martwię sie bo juz za kilka dni jade, a celem było właśnie basko polje (głównie ze względu na lokalizację). Nie chciałabym więc żeby na miejscy okazało się żę trzeba szukać czegoś innego. Lubię mieć wszystko zaplanowane i poukładane. Plisss napiszcie mi coś, pozdrawiam i z niecierpliwościa czekam na jakies opinie, pozdrawiam :)
Anusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anusia » 25.08.2006 15:01

nikt nic nie wie ?? :cry: a może wiecie chociaż coś o campie Niko i o jego cenach?? albo o innym campie w Baska Voda lub okolicach. pozdr
mp_dux
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mp_dux » 25.08.2006 23:15

Nie czytaj tyle i nie martw sie tylko jedż.Mnie tam sie podobało.
Anusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anusia » 26.08.2006 08:24

no to super, bo jestes pierwsza osobą która twierdzi, że jej sie tam podobało :) ale byles na campie basko polje??
mp_dux
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mp_dux » 26.08.2006 11:22

Tak w tym roku.Widywałem gorsze kampy.Sam czytając to forum przed wyjazdem myślałem że będzie gorzej,a na miejscu okazało się że całkiem fajnie.Nieraz nie warto za dużo czytać bo niektórzy lubią szukać dziury w całym.Jak chcesz coś wiedziec dokładnie to pytaj.Nawet gdzies ceny chyba nawet mam.
Anusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anusia » 26.08.2006 12:06

Normalnie z nieba mi spadłeś :) Tak więc mam kilka pytań co do tego campu:
1. Czy pod prysznicami jest ciepła woda?? ( bo na czytałam że chyba nie)
2. Czy toalety i prysznice wyglądają w miare ok tzn. czy śmierdzą, czy woda nie zalega pod prysznicami i czy sa w ogole sprzątane. Może wydac Ci sie to dziwne, ale nacięłam sie już na kiepskie warunki, a nawet raz widziałam camp (ale to w Polsce) gdzie kibel był do uzytku w postaci na kucki, czyli zamiast klozetu była dziurka, fuuu
3. Czy sa tam lodówki do wykupienia?? bo w necie znalazłam cennik tego campu i widniała w nim lodóka, ale czasem nie wszystko jest tak jak obiecują.

Nigdy nie byłam w Baska Voda, ale widziałam fotki z tego miejsca i sa przecudne. Dlatego też, zależy mi na noclegach w tej miejscowości.
pozdrawiam i bardzo prosze o odpowiedź :)
mp_dux
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mp_dux » 26.08.2006 13:42

Pytania masz troche kosmiczne,ale odpowiem
Woda jest ciepła praktycznie cały czas,rano i wieczorem na pewno jest gorąca.
Może kafelki nie są najmodniejsze i najnowsze ale kemp jest bardzo czysty.Nie śmierdzi i nigdzie woda nie zalega.Do mycia naczyń jest duże pomieszczenie składające sie z kilku stanowisk gdzie też jest gorąca woda oraz 4 gniazdka z prądem.
Są lodówki do wykupienia ,ale nie korzystałem bo w sklepie piwo miałem prosto z lodówki i nie wiele droższe niż w konzumie.Plaża mało zatłoczona.Odległość do miasta to 1o minut deptakiem przy morzu.Proponuje po przyjezdzie zobaczyć gdzie jest plaża i w tedy szukać miejsca do rozbicia się.Kemp jest dośc duży i dobrze jest mieć miejsce by wszędzie było blisko.Ale komu sie na wakacjach śpieszy?
Jeżeli chodzi o Basko Vode to naprawde miejsce jest przecudne.
Anusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anusia » 26.08.2006 13:49

Dzieki serdeczne :) z tego co napisałes to brzi całkiem ok :D i mysle że będe zadowolona. My mamy lodówke samochodowa ale mysleliśmy o wykupieniu tej an kampie ze wzgledu na to, że pewnie lepiej będzie chłodzić. ale to się jeszce pomyśli. Jeszcze raz ci dziekuje i już nie mogę doczekać się wyjazdu :) pozdrawiam
krzaku
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzaku » 30.08.2006 18:51

jeżeli jeszcz nie wyjechałaś - byłem na cempie basko polje całe 15min. sanitariaty wczesny gomułka a przedewszystkim daleko do morza trzeba przechodzić przez hotel , pojechaliśmy dalej w stronę Dubrownika w Podgorze jest mały camping przy hotelu- ciasno , dalej - Zivogoszcze camp Dole - tam zostaliśmy -sanitariaty jak wyżej ,ale blisko do morza i jest ciepła woda - tylko jak najdalej od drogi - tiry nie dają spać -zaraz dalej jest camp Boban nie byłem ,ale często jest polecany na forum można spróbować .
mp_dux
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mp_dux » 31.08.2006 09:26

Do morza jest faktycznie z 300m może mniej(zależy gdzie kto się rozbije)Ale przez jaki ty hotel przechodziłes na plaże to mimo że byłem tam cały tydzień a ty 15 min to naprawde nie wiem.
Zresztą mnie wydawało sie całkem blisko mojemu kuzynowi co waży 130 kg daleko.Pewnie najlepiej mieć na oku kilka kempów i wybrać taki jaki komuś pasuje.Niestety blisko tej przepięknej miejscowości zbyt dużego wyboru niema.A czesto jedzie sie nie na kamp a w miejsce które sie chce zobaczyć.
Dla wymagających pewnie lepsze będa kwatery i hotele.
krzaku
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzaku » 05.09.2006 19:54

No i dostało mi się , ale przynajmniej mam nauczkę aby podawać tylko sprawdzone infrmacje , o tym dojściu na plażę przez hotel poinformowała nas pani z recepcji campingu , a może ją źle zrozumieliśmy . Byłem już na kilku cempingach - więcej niż 15 minut - ten zrobił na nas niemiłe wrażenie w tak krótkim czasie i chyba nie tylko na mnie , był początek sierpnia a tłoku tam nie widziałem - stop - całego cempingu nie obszedłem - znowu się zapędziłem - ale jak mówisz jeden woli córkę a drugi teściową , ja wolę namiot .
Anusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anusia » 22.09.2006 21:46

Witam, witam, zadowolona i wypoczęta :) pojechałam, zobaczyłam, przeżyłam...ale wrócę dopiero jak zrobią tam porządek. Mam nadzieje, że właściciel tego obiektu weźmie sie do roboty i zacznie działać, bo lokalizacja jest po prostu super, a konkurencja w okolicy prawie zerowa. Sam teren też jest dobry na camping, bo duży i zacieniony. Jedyne co mogliby dopracować to sanitariaty - faktycznie troche stare. Więc jak poprawią kibelki i prysznice, to myślę, że camping byłby na 6. Jedyny minus to ten, że zaczęłoby tam pewnie przyjeżdżać więcej ludzi i przestałoby być tak kameralnie :wink: ale no cóż, coś za coś :)

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone