Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak to jest z singlami ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lelule1971
Croentuzjasta
Jak to jest z singlami ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lelule1971 » 30.06.2006 09:16

Na początek chciałbym wszystkich powitać :D i powiedzieć, że przeglądam to forum już od dłuuuugiego czasu a dzisiaj jest ten dzień w którym postanowiłem się ujawnić :) (w dobie lustracji).
Oczywiście powodem tego ujawnienia jest fakt, że niestety nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.
A więc do tematu:
Wyjeżdżam z żonką w okolice Makarskiej Riwiery w połowie lipca :D a siostra chciała do nas dołączyć przylatując samolotem kilka dni później. Zastanawiam się czy znajdę coś dla niej bo będzie to tylko jedna osoba).
Szukam odpowiedzi na pytania:
1. Czy ktoś z was wypoczywał na jakiś kwaterach w konfiguracji 3 osoby dorosłe w dwóch oddzielnych pokojach (jeden pokój 2 osoby i drugi jedna) ewentualnie czy ktoś spędzał wakację sam w CRO ?
2. Czy taki singiel musi się liczyć z tym, że zapłaci za pobyt tak jakby był dwuludziem :) ?

Generalnie, wdzięczny będę za wszystkie uwagi :)

pozdrawiam gorąco wszystkich a tym, którzy są jeszcze przed swoim wyjazdem (np. sobie) życzę naprawdę udanych wakacji w naszej drugiej ojczyźnie !

pozdrawiam

Leszek
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 30.06.2006 09:25

Witam...tak oczywiście jest mozliwy taki pobyt, sa apartamenty dla 3 osób, z reguły wygląda to tak układowo,że jest sypialnia dwuosobowa i pokoj dzienny z jadalnią w którym jest rozkładana sofa....
singiel nie płaci za dwie osoby w 3 osobowym apart, chyba że zyczylibyscie sobie dwie sypialnie ale wtedy apart przeznaczony jest dla 4 osob i jesli jechalibyscie w trojkę,mało prawdopodobne by zapłacić mniej.
Sumując...ja w tym roku mam 3 osobowy apart za który płace 30 eur.
Lelule1971
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lelule1971 » 30.06.2006 10:06

Na Ciebie to zawsze można liczyć :)
Wiem co mówię, Kiedy przeglądałem to forum przez długi czas miałem nawet wrażenie, że jesteś cały czas podłączona do komputera (może jakaś przystawka, przyssawka, licho wie co to jest :) ) zawsze możemy liczyć na Twoją pomoc. W związku z tym w imieniu swoim a także myślę, iż jestem tu wyrazicielem woli ogółu chciałbym powiedzieć - dziękujemy, że jesteś :D
A tak na poważnie to bardzo mi pomogłaś bo miałem lęki ogólne :) , że moja siora przyjedzie i będzie musiała z nami spać w łóżku :) i to jeszcze może na waleta (w sensie nielegalnie) :lol:

pozdrawiam

Leszek
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 30.06.2006 10:12

teraz to mnie uradowałeś-dziekuję!
:P
Nie masz sie czego obawiać-nie będzie zadnego problemu-szukaj tylko apartamentów 3 osobowych i po kłopocie :wink:
pozdrawiam
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 30.06.2006 13:56

tzw 2+1 :wink:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 30.06.2006 15:12

madzia1981 ma racje;))wszystko jest jak pisze;]
ibiza_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ibiza_ » 02.07.2006 20:37

Hej, rzeczywiście Twoje obawy są bezpodstawne, na pewno coś znajdziesz:) Ja w podobnej sytuacji byłam lata temu gdy jechalismy ''w kombinacji'' 2+2+1, czyli dwie pary i jedna osoba dodatkowa. Sypialnie dla par osobne, natomsiat ta piąta osoba spała w pokoju dziennym
(połączonym z kuchnią) , gdzie było łóżko, tzw ''dostawka''.
Także nie ma się co martwić:)
Serdecznie pozdrawiam:)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Jak to jest z singlami ?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone