beata118 napisał(a):Wróciliśmy 28.08 z wyspy Ciovo k/trogiru. Był to nasz drugi pobyt w Chorwacji. Tego roku byliśmy zszokowaniu pogodą. Najpierw 14.08 jechaliśmy przez 400 km od Karlovacu do Splitu w deszczu!!. Pote były burze bardzo intensywne i jeszcze cały dzień deszczowy. Nasi gospodarze mówili że tegoroczne lato niestety nie należy do udanych. Mimo to jak fundusze pozwolą to w przyszłym roku jedziemy jeszcze dalej na południe.
miraculus napisał(a):Dzięki za info.Mam następne pytanie. Czy w trakcie trwania wiatrów lub burzy,kiedy występują fale zmienia się prąd morski na zimniejszy?
miraculus napisał(a):Czy fale bywają duże tak,że nie można pływać?Proszę o następne posty.
miraculus napisał(a):Wiem,że nawet tam pada ale jestem ciekaw jak odczuwa się tę pogodę na własnej skórze.Czy temperatura spada w dół?Czuje się to zimno ?czy wyładowania atmosferyczne są groźne?Proszę o kilka postów?
platon napisał(a):miraculus napisał(a):Wiem,że nawet tam pada ale jestem ciekaw jak odczuwa się tę pogodę na własnej skórze.Czy temperatura spada w dół?Czuje się to zimno ?czy wyładowania atmosferyczne są groźne?Proszę o kilka postów?
Takich debilnych pytań dawno tu nie było.