Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak to jest kiedy pada-zimno?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 20.09.2005 10:32

krakuscity napisał(a):
platon napisał(a):
miraculus napisał(a):Wiem,że nawet tam pada ale jestem ciekaw jak odczuwa się tę pogodę na własnej skórze.Czy temperatura spada w dół?Czuje się to zimno ?czy wyładowania atmosferyczne są groźne?Proszę o kilka postów?

Takich debilnych pytań dawno tu nie było.

Drogi Platonie, temat jest bardzo interesujący i mądry. Gość pewnie deszczu w HR nie widział i chce się dowiedzieć " jak to jest jak pada a wie , że tam pada" A skoro "pada" to chce znać odczucia "na własnej skórze". A skoro ich nie zna to pyta na forum. :wink:
Nie wie czy wyładowania atmosferyczne są groźne bo jeszcze piorunem nie oberwał czego mu nie życzę a może jednak lekko dostał więc już wiemy, że wyładowania są groźne i dlaczego są takie pytania . :lol:
Czy wszystko jasne? :lol:

Pozdrawiam

Krakus - :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2005 12:11

no ... :D :lol: ... Krakuscity staje się coraz bardziej elokwentny ... :D :lol: ... gdzie się tak wyuczył ?? :lol: (coś tak kiedyś pisałem ... o ja nieskromny ..., że jak ktoś się pyta ... znaczy, że nie wie ... - choć faktem jest, że niektóre osoby chcą poznać czasem różne dziwne rzeczy ... np. jak się ma rura przez Bałtyk do zarostu na twarzy Kaczucha ... :lol: )

ach te Krakowiaki ... :lol:

pozdrawiam

ps. a Miraculus to nie czasem kolejne wcielenie ??
cromen_heh
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cromen_heh » 02.01.2006 21:54

Dorwalem sie do forum i szczerze mowiac tez na Ciovo bylem:D
Pogode mielismy wysmienita (nawet troche za cieplo bylo:D), ale ja odpoczywalem w lipcu wiec calkiem inny termin

Pozdrawiam
morfeusz_kr
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) morfeusz_kr » 06.03.2006 18:02

We wrześniu jak zwiedzaliśmy plitvickie jeżiora zrobiło się naprawde chłodno. Alo to już prawie górskie rejony ;). Rano było dość ciepło więc wybrałem sie ubrany na letniaka , krótkie spodenki itd. Póżniej żałowałem tego , troszke zmarzłem niestety . Pogoda zmieniła sie i to znienacka , zrobiło sie zimno i troche padało :( .
Poprzednia strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jak to jest kiedy pada-zimno? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone