Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jak tanio na wyspe BRAĆ ??

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mirass
Croentuzjasta
Droga na Blace

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirass » 03.08.2009 22:17

mirass
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirass » 04.08.2009 06:03

yahhoo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) yahhoo » 04.08.2009 10:07

magdach7 napisał(a):Podaj namiary na p. Elę i napisz coś o tym apartamencie- jak daleko od plaży, co w środku ile kaski? a możne jakieś fotki?

Namiary zainteresowanym wysłałem na maila ;). Apartament w Sutivan do najbliższej plaży ok 5-8min, wszystko po remoncie, klima w pokojach, kuchnia wyposażona (ja miałem 5-osobowy apartament, sypialnia+ hmm livinroom ;) a w nim aneks) mikrofala, experes do kawy no oczywiście kuchnia elektryczna i lodówka, mały basenik przed domem palmy i te sprawy :D :D generalnie bardzo ładnie, jeden minus auto parkuje sie ok 100m od domu na pobliskim bezpłatnym parkingu. Byłem tydzień szyb nie wybili ;) także strachu raczej nie ma. Ceny były mnie więcej takie studio dwu osobowe z tego co rozmawiałem dziecko takze tam się zmieści ;) ok 30euro, apartament 5 osobowy 60euro. Jeśli się zdecydujecie pozdrówcie p.Ele od Kamili i Tomka ;)
Darek&Regina
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek&Regina » 04.08.2009 22:06

Jadąc na słynnie przereklamowaną plażę w Bol na popołudnie gdzie najlepiej zostawić samochód by nie płacić ichniejszego parkingu 50 kun. Wolę te pieniądze przeznaczyć na inne przyjemności. Nie jestem skąpy, ale liczę się z pieniedzmi :D. Na tą Blaca moim bravo maranello to dojadę :?: Tak na ten Bol to aby tak zostawić samochód w miarę blisko, by tych tobołów, psa, marudzącego dziecka i żony nie ciuągnąć za daleko :lol:
mirass
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirass » 05.08.2009 08:19

Myślę że raczej nie ma innej alternatywy jak parking ponieważ jest tam długa alejka gdzie na początku pobierają opłatę,chociaż zawsze możesz próbować :lol: Musisz pamiętać że przewaznie na plażach stoją zakazy dla psiaków nawet na tych małych.Na Blace dojedziesz na spokojnie tylko tuman kurzu za tobą ,gorzej jak jedziesz za kimś :lol:
mirass
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirass » 05.08.2009 08:43

Obrazek
Od Bol
mirass
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirass » 05.08.2009 08:45

Na tym zdjęciu widać drogę dojazdową i parking,jedziesz górą potem zwrot o180 i jesteś
mirass
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirass » 05.08.2009 08:52

Obrazek
Od Bol
mirass
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirass » 05.08.2009 08:57

Obrazek
Od Plaża
Rman
Autostopowicz
namiar na apartament

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rman » 05.08.2009 14:06

Witam wszystkich !
No i prosba uprzejma o ów namiar na apartament od pani Eli co tak zachwalany tutaj- wybieram sie ok 12 sierpnia i poszukuje cos do spania na owej wysepce - dla 4 osob ( w tym 2 dzieci) - tanio, ladnie i do plazy blisko :)
Z góry dziekuje za przeslanie owego na miaru na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Alia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alia » 05.08.2009 22:44

Ja też uprzejmie proszę o namiary na panię Ele- adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2009 05:54

yahhoo napisał(a):. Apartament w Sutivan do najbliższej plaży ok 5-8min,

Czyli trochę ściemnili(Elka czy Michał?) na swojej stronce,że do centrum i plaży 200 m ;)
stary_jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary_jac » 06.08.2009 21:14

Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę dać naprawdę fajny namiar na apartman w Supetar. (tutaj odsyłam do relacji Ines) wszędzie blisko.
A na Blace , tuman kurzu to fakt. Ale ciekawe jest to, że ta "polna" , "szutrowa" droga jest wielokroć równiejsza niż niejedna nasza główna droga. Generalnie całą Brać byłem zauroczony, tylko te promy zżerały mnóstwo kasy.
yahhoo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) yahhoo » 07.08.2009 13:51

hepik napisał(a):
yahhoo napisał(a):. Apartament w Sutivan do najbliższej plaży ok 5-8min,

Czyli trochę ściemnili(Elka czy Michał?) na swojej stronce,że do centrum i plaży 200 m ;)

i tak chyba jest, nie mierzyłem metrówką :D zresztą ja chodziłem troszki dalej na plażę, a do morza to tak gdzieś będzie ;) w każdym razie idzie się w cieniu także przyjemnie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.08.2009 04:58

Bez napinania ale w planach mam tam zamiar zapukac we wrześniu...w związku z tym pytania:
czy widok na Jadran jest osiągalny z któregoś tarasu/balkoniku i którego piętra?
Obrazek
jest dostęp do netu?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

jak tanio na wyspe BRAĆ ?? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone