Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jak tam jest

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zoltrix28
Autostopowicz
jak tam jest

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoltrix28 » 26.07.2006 09:01

Witam wybieram sie w okolice Podgory we wrześniu.Powiedzcie proszę czy tam jest co pozwiedzać czy tylko leżenie na plaży? Jakie są plaże czy ? i czy sa naturystyczne? pozdrawiam!!! :
arekwroc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arekwroc » 26.07.2006 10:05

Witam!
Wybieram sie w w podobnym terminie,Podgorę traktujemy jako baze wypadową.Planujemy zwiedzic Biokovo,Split,Trogir,pózniej przenosimy sie na płd. do Cavtat.Oczywiscie zaliczymy Dubrovnik i rejs do Kotoru.W Podgorze plaża dla naturystów jest ponoc na początku miasteczka,z opowiadań znajomych oraz tego co przeczytałem na forum jest co robić,od Ciebie zależy tylko jak sobie ten czas wykorzystasz.
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 26.07.2006 10:46

zoltrix28 napisał(a):Witam wybieram sie w okolice Podgory we wrześniu.Powiedzcie proszę czy tam jest co pozwiedzać czy tylko leżenie na plaży? Jakie są plaże czy ? i czy sa naturystyczne? pozdrawiam!!! :

w Podgorze jest kilka plaż, na których i tak w przeważającej większości ludziska opalają się bez fatałaszków
jest też kilka takich plaż ukrytych pośród skał, na oko wielkości na 4-6 leżaków (żeby nie było tłoku) a tam już możesz robić co ci się podoba
w ubraniu i bez ;)
zoltrix28
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoltrix28 » 28.07.2006 11:55

Dzieki za info a powiedz mi czy tam są jakieś sklepy spożywcze ,ale mam na myśli jakieś markety a nie sklepiki dla turystów przy plaży!
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 31.07.2006 07:19

zoltrix28 napisał(a):Dzieki za info a powiedz mi czy tam są jakieś sklepy spożywcze ,ale mam na myśli jakieś markety a nie sklepiki dla turystów przy plaży!

jest Studenac i ze 2 mniejsze sklepiki. Typowy market jest przy wjeździe do Makarskiej.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone