Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak szukać apartamentu?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kamil99
Globtroter
Jak szukać apartamentu?

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil99 » 13.07.2006 16:36

Do tej pory zawsze jeździłem do HR pod namiot, ale w tym roku zrobiłem się wygodny i zapragnąłem apartamentu :D . Jadę w ciemno i stąd moje pytanie, jak i gdzie szukać:) Są jakieś specjalne miejsca gdzie stoją ludzie oferujący wolne pokoje, czy może załatwia się to przez jakieś biura?

Z góry dzięki za odpowiedź!

pozdrawiam
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 13.07.2006 20:01

slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 13.07.2006 20:07

apartamenty znajda Ciebie :D

stoja ludziska przy drodze z tabliczkami, Twoja rola to tylko wybierac i negocjowac
kamil99
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil99 » 13.07.2006 20:12

I już jestem spokojniejszy :D Mam nadzieję, ze znajde coś fajnego po dobrych kosztach:) dzięki za informacje:P
matylda-m
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) matylda-m » 14.07.2006 13:20

Nie ma żadnego problemu! Właśnie wróciłam z Breli. Na miejscu byliśmy o 23 i o dziwo,po drodze jeszcze o tej porze ludzie stali na ulicy i proponowali miejsca noclegowe. Dostaliśmy super apartament po 9 euro od osoby! Bez targowania!!!!
corrina
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) corrina » 14.07.2006 13:47

matylda-m napisał(a):Nie ma żadnego problemu! Właśnie wróciłam z Breli. Na miejscu byliśmy o 23 i o dziwo,po drodze jeszcze o tej porze ludzie stali na ulicy i proponowali miejsca noclegowe. Dostaliśmy super apartament po 9 euro od osoby! Bez targowania!!!!

To mnie trochę pocieszyłaś Matyldo, bo miałam mały dylemat związany z tym, że do Baskiej Vody najprawdopodobniej też dojedziemy wieczorkiem, bo chcemy maksymalnie zmniejszyć ilość pojedynczych noclegów tzw po drodze a dłużej zostać na Makarskiej.
Wiadomo że lepiej być tam z rana, przed południem, bo większy wybór apartamentów i ceny można negocjować (takie wnioski wysnułam z lektury forum) ale może wieczorem nie będzie tak źle..
Wszystko pewnie okaże sie na miejscu.

pzdr
003dlaczego
Odkrywca
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) 003dlaczego » 14.07.2006 14:11

a ja właśnie wróciłam z Medulinu (Istria) i powiem Ci, że jest mnóstwo punktów tourist information, czy coś takiego :P, gdzie są pośrednicy, którzy oferują apartamenty... Jednak polecam poszukać jakiegoś większego punktu (najlepiej na wylotówkach), gdzyć z mojego doświadczenia wiem, że tam jest najwięcej ofert, a ludzie tam pracujacy nawet zawiozą Cię do 10 miejsc :P Raczej nie warto rezerwować.
matylda-m
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) matylda-m » 14.07.2006 19:37

Najlepiej udaj się do agencji turystycznej na miejscu! Gwarantuję, że znajdą Ci coś odpowiedniego w kilka minut i bez zbędnego stresu! Myślałam, że biorą tam za to jakąś opłatę, ale nic nie chcieli. Byłam mile zaskoczona! :D
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 14.07.2006 22:36

matylda-m napisał(a):Najlepiej udaj się do agencji turystycznej na miejscu! Gwarantuję, że znajdą Ci coś odpowiedniego w kilka minut i bez zbędnego stresu! Myślałam, że biorą tam za to jakąś opłatę, ale nic nie chcieli. Byłam mile zaskoczona! :D

Te biura turystyczne należą chyba do konkretnych właścicieli apartamentów , więc nie będzie problemu ze znalezieniem odpowiedniej lokalizacji !

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Jak szukać apartamentu?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone