Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jak sie dostać z Biogradu na Kornati

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 05.06.2007 18:11

Janusz Bajcer napisał(a):Ja jeszcze nie miałem przyjemności płynięcia na Kornati, taki rejs kosztuje ok.250-300 kun, zniżki mogą mieć mieć małe dzieci takie do 12 lat
a całkiem małe to penie gratis, ale szczegóły może poda "baca1"
:papa:

Janusz.
Nie żartuj!
Musisz to szybko nadrobić!!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.06.2007 18:16

Nie żartuję - jak jeździłem w 4 osoby powód był prosty - trochę za droga wycieczka , a w zeszłym roku żona nie dała się namówić, w tym roku Grecja, więc może podczas następnego pobytu w Cro uda się zaliczyć Kornati.
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 05.06.2007 18:41

Witam

Ja płynąłem na Kornaty 2 lata temu z Betiny-to miejscowość na Murterze-
osoby dorosłe 200kn,dzieci do 12 roku 100kn,myśle ,że malutkie dzieci gratis.W tej cenie oczywiście całodzienny rejs z kilku godzinnym pobytem na jednej z wysp/kąpiel/,obiad na statku/ryba/+winko i orzechówka. :D
Moje wrażenia są jak najlepsze,myślę że każdy powinien taką wycieczkę zaliczyć-nie musi to być oczywiście zaraz przy pierwszym pobycie wCro-wszystkiego nie można <zaliczyć .>podczas jednego wakacyjnego wyjazdu. :D
Naprawdę gorąco polecam :)

pzdr :papa: :papa:
stalon1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) stalon1 » 05.06.2007 21:26

Czyli nie posiadajac odpowiednich licencji by wypozyczyc sprzet wodny typu łodz motorowa mozna wykupic tylko rejs statkiem? Jedziemy w dwie rodziny łącznie z dziecmi 8 osob,,,na pewno taniej by wyszlo wypozyczenie łodzi motorowej.
woyciech
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) woyciech » 14.07.2010 11:57

Chciałbym odkopać ten temat.

Wybieram się w sierpniu do Starigradu-Paklenicy i chciałem zabrać rodzinkę na wycieczkę statkiem Argonaut. Pamiętam, że kilka lat temu płynąłem tym statkiem z Petrcane, po drodze przybijając do Zadaru.Teraz czytam, że on startuje z Biogradu.

Chciałem zapytać czy ktoś ma aktualne informacje o tym statku? Chodzi mi o harmonogram rejsów. Skąd, w jakie dni, w jakich godzinach, czy trzeba rezerwować wcześniej czy też wystarczy przyjechać z samego rana do portu?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.07.2010 23:23

FUX napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Ja jeszcze nie miałem przyjemności płynięcia na Kornati, taki rejs kosztuje ok.250-300 kun, zniżki mogą mieć mieć małe dzieci takie do 12 lat

Janusz.
Nie żartuj!

Nadrobiłem, warto było :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 29.07.2010 23:51

Janusz Bajcer napisał(a):
FUX napisał(a):

Janusz.
Nie żartuj!

Nadrobiłem, warto było :D

Się cieszę...
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.05.2024 20:20

Ma ktoś namiar na statki pływające z Biogradu lub Pakostane na Kornati? Jeden to Bosko, drygi katamaran Danka.
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 14.05.2024 10:26

FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 14.05.2024 13:12

Dzięki ale mnie chodziło o Antę i te dwie jednostki.
yarko2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yarko2000 » 14.05.2024 13:26

Nie chcę dublować, odpisałem w wątku Pakostane: pakostane-t36911-885.html
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

jak sie dostać z Biogradu na Kornati - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies