Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jak sie dostać z Biogradu na Kornati

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 05.06.2007 17:11

Janusz Bajcer napisał(a):Ja jeszcze nie miałem przyjemności płynięcia na Kornati, taki rejs kosztuje ok.250-300 kun, zniżki mogą mieć mieć małe dzieci takie do 12 lat
a całkiem małe to penie gratis, ale szczegóły może poda "baca1"
:papa:

Janusz.
Nie żartuj!
Musisz to szybko nadrobić!!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.06.2007 17:16

Nie żartuję - jak jeździłem w 4 osoby powód był prosty - trochę za droga wycieczka , a w zeszłym roku żona nie dała się namówić, w tym roku Grecja, więc może podczas następnego pobytu w Cro uda się zaliczyć Kornati.
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 05.06.2007 17:41

Witam

Ja płynąłem na Kornaty 2 lata temu z Betiny-to miejscowość na Murterze-
osoby dorosłe 200kn,dzieci do 12 roku 100kn,myśle ,że malutkie dzieci gratis.W tej cenie oczywiście całodzienny rejs z kilku godzinnym pobytem na jednej z wysp/kąpiel/,obiad na statku/ryba/+winko i orzechówka. :D
Moje wrażenia są jak najlepsze,myślę że każdy powinien taką wycieczkę zaliczyć-nie musi to być oczywiście zaraz przy pierwszym pobycie wCro-wszystkiego nie można <zaliczyć .>podczas jednego wakacyjnego wyjazdu. :D
Naprawdę gorąco polecam :)

pzdr :papa: :papa:
stalon1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) stalon1 » 05.06.2007 20:26

Czyli nie posiadajac odpowiednich licencji by wypozyczyc sprzet wodny typu łodz motorowa mozna wykupic tylko rejs statkiem? Jedziemy w dwie rodziny łącznie z dziecmi 8 osob,,,na pewno taniej by wyszlo wypozyczenie łodzi motorowej.
woyciech
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) woyciech » 14.07.2010 10:57

Chciałbym odkopać ten temat.

Wybieram się w sierpniu do Starigradu-Paklenicy i chciałem zabrać rodzinkę na wycieczkę statkiem Argonaut. Pamiętam, że kilka lat temu płynąłem tym statkiem z Petrcane, po drodze przybijając do Zadaru.Teraz czytam, że on startuje z Biogradu.

Chciałem zapytać czy ktoś ma aktualne informacje o tym statku? Chodzi mi o harmonogram rejsów. Skąd, w jakie dni, w jakich godzinach, czy trzeba rezerwować wcześniej czy też wystarczy przyjechać z samego rana do portu?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.07.2010 22:23

FUX napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Ja jeszcze nie miałem przyjemności płynięcia na Kornati, taki rejs kosztuje ok.250-300 kun, zniżki mogą mieć mieć małe dzieci takie do 12 lat

Janusz.
Nie żartuj!

Nadrobiłem, warto było :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 29.07.2010 22:51

Janusz Bajcer napisał(a):
FUX napisał(a):

Janusz.
Nie żartuj!

Nadrobiłem, warto było :D

Się cieszę...
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.05.2024 19:20

Ma ktoś namiar na statki pływające z Biogradu lub Pakostane na Kornati? Jeden to Bosko, drygi katamaran Danka.
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 14.05.2024 09:26

FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 14.05.2024 12:12

Dzięki ale mnie chodziło o Antę i te dwie jednostki.
yarko2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yarko2000 » 14.05.2024 12:26

Nie chcę dublować, odpisałem w wątku Pakostane: pakostane-t36911-885.html
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

jak sie dostać z Biogradu na Kornati - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone