FUX napisał(a):Na weekend majowy jedziemy tutaj http://www.bonvoyage.pl/page.php?id=162.
Jak wrócę, to podzielę się wiedzą. Poszperałem w necie i podobne jest ok.
No ładnie !
FUX napisał(a):Na weekend majowy jedziemy tutaj http://www.bonvoyage.pl/page.php?id=162.
Jak wrócę, to podzielę się wiedzą. Poszperałem w necie i podobne jest ok.
Marcysia napisał(a):Witam wszystkich, jestem troszke nowa i jeszcze nie obeznana z forum - za błędy przepraszam. Czytam jakiś czas i kierując sie waszymi opiniami skontaktowałam sie z da-travel i pomocna Panią Renata Vuletić. Efektem jest dom wakacyjny na Ciovo dla 5 osób na 10 dni za 70 eu dziennie. Zarezerwowałam, zapłaciłam i nie wiem czy dobrze. Od plażyczki dzieli tylko uliczka i ujął mnie grill w ogrodzie.
Tak w ogóle jadę do Cro juz chyba 5 raz, ale jakoś zawsze jest tam inaczej....
Ostatnio bywało sie na włoskich plażach i basta! Dość mam piasku...wszędzie.
pozdro
AnetaA napisał(a):No Bond nieźle Ci wyszło to kombinowanie...całkiem ciekawe.W tym roku rezerwacja już zrobiona, ale w przyszłym roku na pewno do tego wątku wrócę i będę ew. oczekiwać pomocy od agenta 007, co by przez te katalogi poprowadził i zniżki. Póki co pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
James Bond napisał(a):AnetaA napisał(a):No Bond nieźle Ci wyszło to kombinowanie...całkiem ciekawe.W tym roku rezerwacja już zrobiona, ale w przyszłym roku na pewno do tego wątku wrócę i będę ew. oczekiwać pomocy od agenta 007, co by przez te katalogi poprowadził i zniżki. Póki co pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
Zapraszam na przyszły rok !!
Możemy razem wertować katalogi.
Lata juz takie sobie ale wzrok jeszcze ho,ho,ho.
Pozdrawiam
James
Ja co prawda wybieram się raczej w ciemno bo nie bardzo możemy się zgrac w tej chwili w rodzince z terminami ( a jest nas czwórka czyli ja i trzech chłopa ,ci młodsi to 15 i 17 lat) yślimy o wyjeżdzie wsieprniu i też nie mamy wygórowanych wymagań .Cena 10euro za osoba jest bardzo zachęcająca bo my chcielibyśmy zmieścic się do 55 euro za dzień.Gdybyś mogła podzielic się informacjami byłabym wdzięczna .Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plmajeczka napisał(a):Chorwacja w ostatnim roku znacznie podrożala. Jeśli kogoś interesuje oferta 10 euro/os. dziennie, na Hvarze, proszę o kontakt. Tyle właśnie płacimy od osoby w sierpniu. L prroszę mi wierzyć warunki komfortowe. Osobiscie dużo podróżujemy, może nasze wymagania nie są zbyt wygórowane, ale chcemy wiedzieć za co płacimy/ jak to poznaniacy/.
chudziak napisał(a):Ja co prawda wybieram się raczej w ciemno bo nie bardzo możemy się zgrac w tej chwili w rodzince z terminami ( a jest nas czwórka czyli ja i trzech chłopa ,ci młodsi to 15 i 17 lat) yślimy o wyjeżdzie wsieprniu i też nie mamy wygórowanych wymagań .Cena 10euro za osoba jest bardzo zachęcająca bo my chcielibyśmy zmieścic się do 55 euro za dzień.Gdybyś mogła podzielic się informacjami byłabym wdzięczna .Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plmajeczka napisał(a):Chorwacja w ostatnim roku znacznie podrożala. Jeśli kogoś interesuje oferta 10 euro/os. dziennie, na Hvarze, proszę o kontakt. Tyle właśnie płacimy od osoby w sierpniu. L prroszę mi wierzyć warunki komfortowe. Osobiscie dużo podróżujemy, może nasze wymagania nie są zbyt wygórowane, ale chcemy wiedzieć za co płacimy/ jak to poznaniacy/.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne