woka napisał(a):Bond .. hopie, toż TY jest ślązok. !! W takim dużym to zginiesz jak babka w Czechach.
Janusz Bajcer napisał(a):James Bond napisał(a):W ubiegłym roku zatęskniłem za polskim morzem i już nie tęsknię.Rozczarowanie !! Jednak Chorwacja to jest to !!James Bond
Bondzie - prośba, czy możesz w paru zdaniach napisać na czym polegało to rozczarowanie, abym żonie "wybił z głowy" tęsknotę za polskim morzem?
Janusz Bajcer napisał(a):Bond- dziękuje, wystarczy na dzisiaj i w ogóle - dla mnie wszystko jasne , wydrukuje i dam przeczytać żonie , tylko obawiam się, że może nie uwierzyć dopóki nie przekona się sama na własnej skórze, nie zobaczy i nie usłyszy.
James Bond napisał(a):Sorki Ludziska.
Miałem nastukać , udzielić kilku odpowiedzi i kicha.
Już miałem ustaloną rezerwację na dwa tygodnie i klops ale nie całkowity.
Mam rezerwację na Krce/Njivice Beli Kamik I ale to drugi tydzień czyli od 30.06.07 a odpadła mi Crikvenica Omorika od 23.06.07. no i zaczynam kombinować ten pierwszy termin.Finansowo nie chcę przesadzić i zatrzymać się na 4000 zł. dla 3 osób z wyżywieniem.Kombinuję te wszystkie zniżki (wczesna rezerwacja,7=6 , zniżka na "stare" 16 letnie dziecko).No i tak niedaleko Krki aby nie jeździć po całej Chorwacji.Tydzień w jednym hotelu (miejscowości) a drugi w innym hotelu (miejscowości).Uwielbiam wyspy ale kiedys trzeba oszczędzać i nie patrzę na wyspy chociaż bardzo chcę ponownie na HVAR (Starigrad).Już troszkę dorosłem do luksusu i żadne kwaterki nie wchodzą w grę.Biorę pod uwagę tylko hotele.
Mam coś takiego jak HOTEL RIVIERA Crikvenica ale on cos tak skromnie wygląda chociaz niedrogi jest.Był ktoś / Zna ?? Dawać znać Jamesowi Bondowi.On się może odwdzięczy. MOŻE !!!
No to tyle ludkowie na teraz . Jak cos załatwię to dam znać.
Bayo
PS
Cholerka znowu przecinków nie nastawiałem.Będzie wstyd przed dzieckiem.
Do kwestii Bałtyku jeszcze powrócę (stuknę coś)
Stuknijcie też coś o tych nieudanych eskapadach urlopowych w Chorwacji !
Ja miałem taka ale to innym razem a może juz to opisałem gdzieś na forum
platon napisał(a):James Bond napisał(a):
Dla uspokojenia myśli kup sobie puzzle.Na pewno sobie poradzisz z tymi hotelami. Trzymam kciuki.
woka napisał(a):Bondzie ....... 4200 za dwa tygodnie i za 3 osoby ??? Policz jeszcze raz. Coś za mało Ci wyszło.
Iwona Baśka napisał(a):Pierwszy mój wyjazd w tym roku do Chorwacji to 3 maja. Lot samolotem z Berlina Schoenefld do Splitu liniami Germanwings za 122 euro w obie strony. Jeżeli ktoś ma niedaleko do Berlina , zależy mu na czasie, to polecam to połączenie. Z lotniska Split do Sibenika samochodem godzinka jazdy.
Pozdrav
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne