Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jak przekonać żonę do wyjazdu do cro?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 11.08.2011 00:33

darek1 napisał(a):
romuald22 napisał(a):[quote="JackDaniels;)"]Kup kilogram Bromu w aptece i dosładzaj jej [b][b]cherbatke[/b]...

Uwielbiam znajomość polskiej ortografii :lol: .[/b]
mnbm napisał(a):Piszę z Zaostroga. Moja żona przekonała się kupując niezliczone ilości haftowanych obrusów. Nie wiem co będzie dalej

Ja przypuszczam co będzie. Do obrusów pasują stoły. Trza będzie kupić stoły :wink: .

Ja mam inny sposób na przekonanie żony do wyjazdu do Chorwacji. Pytam się w marcu - "to jedziemy nad Bałtyk tak jak w 2003" :wink: .
I tu w odpowiedzi żona mówi "chyba cie /...../". Jak ja lubie jak Ona czasem przeklina. I wtedy piszę maila do zaprzyjaźnionych gospodarzy w Chorwacji... :)

Nie chcę być złośliwy ale to właśnie smakosze drogich trunków najczęściej popełniają kardynalne błędy na poziomie szkoły podstawowej. Wstyd i jeszcze raz wstyd. No cóż przeważnie dotyczy to nowobogackich osób, niekoniecznie inteligentnych. Pozdrawiam

Darek1 - jakoś to wszystko mało czytelne jest. Piszę to ponieważ gdzieś tam w niedokładnych cytatach i ja zostałem zawarty... :? .
ruwado
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruwado » 24.08.2011 20:55

No i powróciłem z Cro - jak żona? Nie zmieniła zdania?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.08.2011 21:16

ruwado napisał(a):No i powróciłem z Cro - jak żona? Nie zmieniła zdania?

Trzeba było jej wpier ... to napewno by zmieniła zdanie. Pozdrawiam
mr_prestcott
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mr_prestcott » 30.08.2011 09:50

ruwado napisał(a):No i powróciłem z Cro - jak żona? Nie zmieniła zdania?

też własnie wróciłem, wszyscy zachwyceni z wyjazdu :D
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 05.09.2011 11:10

Które argumenty poskutkowały ?
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 05.09.2011 12:10

Dudek2222 napisał(a):Które argumenty poskutkowały ?

pewnie bejsbol ;)
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

jak przekonać żonę do wyjazdu do cro? - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone