Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak przekonać

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
vongraf
Globtroter
Jak przekonać

Nieprzeczytany postnapisał(a) vongraf » 30.06.2007 07:11

W tym roku planuje pierwszy raz wyjazd pod namiot ,ale moja małżonka broni się przed tą formą spedzania urlopu ,zawsze jezdziliśmy na kwatery prywatne.Moja prośba do was prosze osoby doświadzczone w temacie o kilka argumentów za takimi wakacjami może mi sie uda żonke nakrecić.Z góry dziekuje.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 30.06.2007 07:34

1. Wolność - nie podoba się zwijasz namiot i jedziesz dalej.
2. Bliżej natury - wychodzisz z namiotu i jesteś na świeżym powietrzu prawie 24h/d, przed namiotem masz zielony taras, na którym grillujesz, jesz śniadania, kolacje, na świeżym powietrzu pijesz Karlovaćko, rakiję.
3. Poznajesz ludzi - zawsze ktoś obok ciebie jest, masz do kogo zagadać, pożyczyć sól, czy cukier.
4. Praktycznie wszystkie poprzednie trzy punkty dyskwalifikują kwatery w moich oczach ;).

Pozdrav :papa:
Podpisano
Zagorzały "zielony" campingowiec :lol:
alexsia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) alexsia » 02.07.2007 14:13

Popieram.

Zawsze musi być ten pierwszy raz. Jeżeli jeszcze nie próbowała to nie może powiedzieć że to jej nie odpowiada. Namów malżonkę aby spróbowała a na 99% spodoba jej sie. O ile nie będzie bury przez caly pobyt ;)
vongraf
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) vongraf » 02.07.2007 17:55

Wszystko jest na dobrej drodze juz mam akceptacje.Mam pytanie do namiotu chce dostawic pawilon ogrodowy taki 3x3 czy za to trzeba dopłacać za miejsce.Jestem zielony w temacie campingu.
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 02.07.2007 18:23

vongraf napisał(a):Wszystko jest na dobrej drodze juz mam akceptacje.Mam pytanie do namiotu chce dostawic pawilon ogrodowy taki 3x3 czy za to trzeba dopłacać za miejsce.Jestem zielony w temacie campingu.

Nie trzeba dopłacać. A to fajna rzecz, więc warto wziąć.
A jak będziesz wybierał namiot, to kup na większą ilość osób, niż będzie w nim mieszkać.

PozdraV
J.
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 02.07.2007 18:37

Jacunio napisał(a):A jak będziesz wybierał namiot, to kup na większą ilość osób, niż będzie w nim mieszkać.

PozdraV
J.

I wysoki, przynajmniej taki żeby małżonka mogła stanąć wyprostowana.
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 02.07.2007 20:23

Dokładnie, każda kobitka lubi mieć dużo miejsca na przebieranki :lol:
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 03.07.2007 01:01

Dla zielonych kampingowców:

forum/viewtopic.php?t=5249
vongraf
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) vongraf » 03.07.2007 17:14

Dziekuje za porady ,namiot chyba pożyczymy od kolegi jak się nam spodoba to kupimy za rok swój.Dzieki Kir za link przegladam forum już jakis czas ale ten temat chyba przegapiłem.Mam już gotową liste co mam zabrać, cała kartka a4 sie uzbierała dobrze że jedziemy tylko w trójkę bo nie wiem czy wszystko bym zapakował do mojego sokoła (seat toledo).Jeszcze nie wiem gdzie pojedziemy ale myśle żeby zacząć od Istri albo gdzieś tu blisko i po kilku dniach przeniesć się na Dalmacje ,planuje trase z domu zrobic bez noclegu.Jak sie cos wam przypomni to piszcie wszystkie info mile widziane.

Powrót do Kempingi

Jak przekonać
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone