Slawek_Kruk napisał(a):Czy ktoś mógłby podać trasę przez Wiedeń (w sensie którędy bo zbytnio nie wiem ;/) jadąc od Mikulowa w kierunku miejscowości Graz?? Prosze o pomoc. Z góry dziekuje
Dziekan napisał(a):Bez względu z której strony będziesz jechał, wydaje mi się że oznaczenia są tak czytelne w samym Wiedniu że bez problemu się połapiesz gdzie i którędy. Kieruj się na Graz na autostradę A2.
gospodarz napisał(a):aGGi masz osobliwe poczucie estetyki
Jak lubisz jazdę tunelami to polecam przejazd w Hamburgu pod Renem - zostawia niezapomniane wrażania
gospodarz napisał(a):aGGi masz osobliwe poczucie estetyki
Jak lubisz jazdę tunelami to polecam przejazd w Hamburgu pod Renem - zostawia niezapomniane wrażania
Slawek_Kruk napisał(a):Czy ktoś mógłby podać trasę przez Wiedeń (w sensie którędy bo zbytnio nie wiem ;/) jadąc od Mikulowa w kierunku miejscowości Graz?? Prosze o pomoc. Z góry dziekuje
ArekOpole@30 napisał(a):Slawek_Kruk napisał(a):Czy ktoś mógłby podać trasę przez Wiedeń (w sensie którędy bo zbytnio nie wiem ;/) jadąc od Mikulowa w kierunku miejscowości Graz?? Prosze o pomoc. Z góry dziekuje
Wiedeń jest dobrze oznaczony - choć lekko się zjerzyłem jadąc drogą od Brna, bo droga dolotowa była coraz węższa i węższa i już miałem wrażenie że wjadę do rynku a tu nagle autostrada reasumując - od Brna wjazd do wiednia cały czas prosto aż do skrzyżowania z autostradą (nie da się pomylić) w lewoi znowu autobaną cały czas główną
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi