Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak "przebić się" na Rivierę Makarską.

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sick
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sick » 12.08.2013 22:21

gorboduc napisał(a):Jak kto woli, mi się bardzo podbała trasa od zjazdu na Sestanovac, te serpentyny nad samym morzem są zjawiskowe.

Jeśli znów pojadę na Makarską to tylko tą drogą. To już wpisane jako tradycja urlopu. Tunel może i fajnie, a może będzie kolejne miejsce korkogenne. Za niedługo pojawią się tematy jak ominąć Ilije.
:D
Klamer75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Klamer75 » 14.08.2013 10:06

_Ewa_ napisał(a):świata nie, ale jednej osoby, zwłaszcza takiej, która już ponoć 4 razy była w Chorwacji i mówi "Jordanka" - tak :lol:

Nie ponoć.
Teraz aktualnie 5 raz.
Nie obawiam się krytyki i zwracania uwagi jeżeli coś źle powiem lub zrobię.
Ale nie znoszę krytyki w postaci "ja wiem najlepiej reszta to nieuki"
Zresztą niech żyje pisanie postów dla podbicia ich ilości co nie?
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 14.08.2013 10:08

Sick napisał(a):
gorboduc napisał(a):Jak kto woli, mi się bardzo podbała trasa od zjazdu na Sestanovac, te serpentyny nad samym morzem są zjawiskowe.

Jeśli znów pojadę na Makarską to tylko tą drogą. To już wpisane jako tradycja urlopu. Tunel może i fajnie, a może będzie kolejne miejsce korkogenne. Za niedługo pojawią się tematy jak ominąć Ilije.
:D

Nie da się ukryć, że nic nie przebije tego wyjazdu już na serpentynkę, widoku na morze i znaku riwiery błyszczącego się 'gdzieś tam na dole'
;)
Marmus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marmus » 19.08.2013 22:55

Nowy tu jestem, więc może ktoś mi powie dlaczego Sz.P. _Ewa_ została zabanowana?
Bo Pan Janusz jej nie lubi?
algirdas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) algirdas » 20.08.2013 07:44

Jordanka i sempertyny made my day :D
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Jak "przebić się" na Rivierę Makarską. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone