Aneta.K napisał(a):W mnie nie wyświetlają się zdjęcia ,pisze tylko
Obrazek
Mikromir napisał(a):Bardzo intrygujący tytuł... prawie jak: "Jak oswoić smoka?"
Będę zaglądać.
Roland90 napisał(a):Witam
Czekam na zdjęcia również bo jak zauważyli poprzednicy wstęp pierwsza klasa.
Pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):[
Co do zdjęć masz dwie opcje - z Twojego kompa jako załącznik do postów.
Jeśli z serwera to: http://www.fmix.pl/
Bocian napisał(a):Też lubię Chorwację, może nawet trochę bardziej niż lubię Ale moim zdaniem z tym orgazmem to pojechałeś
Pozdrav.
kaeres napisał(a):Bocian napisał(a):Też lubię Chorwację, może nawet trochę bardziej niż lubię Ale moim zdaniem z tym orgazmem to pojechałeś
Pozdrav.
Mam nadzieję, że jeszcze ktoś tak czuje
A może pod koniec relacji też tak samo będziesz mógł powiedzieć. Oczywiście nie po jakości zdjęć bo tych nie mam czym robić i ich nie potrafię robić.
kaeres napisał(a):Mam nadzieję, że jeszcze ktoś tak czuje
kaeres napisał(a):Zwiedzaliśmy trasą H
Od ST2 wagonikami do góry w kierunku ST3.
Lewymi brzegami jezior aż do P2, następnie statkiem do P3.
Duży wodospad, 3 punkty widokowe i wagonikami z ST1 do miejsca startu ST2.
Z jedzeniem łącznie 5,5h
kaeres napisał(a):Tylko czy warto ?
Tam można spędzić cały Boży dzień i nie będzie na pewno nudno. Zajrzeć w każdy zakamarek, posiedzieć na każdej ławeczce, kontemplować, odpocząć.
kaeres napisał(a):Szczególnie tłum Azjatów. Nie są przerysowane postaci w filmach trzymające aparat przy twarzy.
Oni faktycznie pstrykają WSZYSTKO, chodzą szybko i cichutko
Bocian napisał(a):A czy nasi nie pstrykają? Ludzie przywożą tysiące zdjęć z wakacji a często, gęsto nie wiedza gdzie byli...
kaeres napisał(a):Szczególnie tłum Azjatów. Nie są przerysowane postaci w filmach trzymające aparat przy twarzy. Oni faktycznie pstrykają WSZYSTKO,
dorota131 napisał(a):Przysiądę się również.
Dla mnie nie ma piękniejszego miejsca niż Riwiera Makarska.
Nasz pierwszy wyjazd był w okolice Szybenika, pięć kolejnych to - wiadomo Riwiera Makarska-Podgora, mój wakacyjny raj
Powrót do Nasze relacje z podróży