Janusz Bajcer napisał(a):Raczej nic się nie zmieniło.
polskie-radio-w-drodze-do-chorwacji-t12257.html
niezawodny napisał(a):Też mnie to zawsze dziwi że w HR nie da się posłuchać polskiego radia. Mamy XXI wiek, ludzie 50 lat temu byli na księżycu i była transmisja TV na żywo a Poska nie jest w stanie dla swych obywateli zapewnić łączności radiowej nawet w Europie...
walp napisał(a):P.S.
Jeżdżąc przez Austrię, Włochy, Rumunię, Słowenię, Chorwację, lubię posłuchać co gra się w lokalnych stacjach.
Sadeczanin78 napisał(a):Zawsze i wszędzie słucham TROJKI i mógłbym z tobą polemizować czy eska i RMF grają dobrą muzykę ale nie o tym tu mowa....wystarczy wifi i znajdziesz każda stacje radiowa jakia tylko chcesz
SlodkiLewek13 napisał(a):Sadeczanin78 napisał(a):Zawsze i wszędzie słucham TROJKI i mógłbym z tobą polemizować czy eska i RMF grają dobrą muzykę ale nie o tym tu mowa....wystarczy wifi i znajdziesz każda stacje radiowa jakia tylko chcesz
Jak jadę busem, nie wyczaruję sobie wifi...
SlodkiLewek13 napisał(a):W 2017 i 2018 było źle, bo tylko słyszałam w radiu chorwackie piosenki, których nie lubię (np. Chorwacką przeróbkę piosenki "Miasto budzi się" Kukiza). Chcę posłuchać dobrego, działającego w całej Chorwacji radia z hitami pop, jak w RMF FM lub Radiu Esce, bo Radio Dalmacija mi ciągle zanikało i zmieniało stacje z nową i starą muzyką podczas jazdy. Albo chociaż odbierać Radio Zet i wszystkie inne radia (w tym Eskę) w Chorwacji? Oj, by mi się przydało na ten rok
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):P.S.
Jeżdżąc przez Austrię, Włochy, Rumunię, Słowenię, Chorwację, lubię posłuchać co gra się w lokalnych stacjach.
Nie tęsknię zagranicą za polskimi stacjami muzycznymi.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko