Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak nie Chorwacja to..... wtym roku MAZURY a co!!!

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 24.02.2011 23:15

fasi napisał(a):Gdybym trafił na ten temat wcześniej to bym coś jeszcze doradził... no ale nic to :)
Jakby ktoś z forumowiczów w przyszłości szukał jakichś namiarów na agroturystykę na Warmii i Mazurach to dajcie znać mailem adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mam w pracy trochę katalogów agroturystycznych zawierających około 700 gospodarstw z województwa warmińsko-mazurskiego, teraz pracujemy nad serwisem www z tymi samymi ofertami.

Wszystko si, ale ogłoszeń jest całe mnóstwo tylko tych super czystych jezior tyle niema, a to był mój główny cel.
fasi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 25.02.2011 09:09

Pracuje ze mną jeden z lepszych ichtiologów na Warmii i Mazurach...
A informacje od niego dotyczące wód, które wykorzystywałem w życiu prywatnym, były zawsze bezcenne :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.02.2011 10:32

fasi - a ponieważ rybka lubi pływać to napewno ...podzielisz się z nami wieloma ciekawymi informacjami. :wink:

consett0805 - "ogłoszeń jest całe mnóstwo tylko tych super czystych jezior tyle niema" - może tylu faktycznie nie ma ale trudno trafić na brudne.
Generalna zasada - omijaj kołchozy i będzie dobrze.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.02.2011 12:11

consett0805 napisał(a):Decyzja zapadła przypieczętowane zaliczka wpłacona.
Najpierw szacunkowe dane na najbardziej czyste jezioro na Mazurach Zawężenie grona faworytów i ostateczna decyzja.
O to moje miejsce wakacyjne na ten rok
http://narty.szczytno.com.pl/

Ładna okolica, do Szczytna niedaleko, jezioro czyste i płytkie... W sezonie full ludzi. Kąpałem się w nim kiedyś w Barbórkę :)
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Jak nie Chorwacja to..... wtym roku MAZURY a co!!! - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone