agata26061 napisał(a):....................... i zdjęć z Słupska brak
i nie ma czego żałować bo i nic specjalnego do focenia w tym mieście nie ma
agata26061 napisał(a):Skręciliśmy gdzieś w jakąś drużkę między Ustką, a Rowami. Droga dobiegła końca przy lasku i tam też zostawiliśmy auto, dalej pieszo przez las...
krispinus napisał(a): Byliście w Orzechowie.
Kiepura napisał(a):Czekamy na dalsze zdjęcia i opis.
mervik napisał(a):agata26061 napisał(a): Szwędaliśmy się jedynie bez celu i plażowali.
...właśnie to są , bezstresowe wakacje
agata26061 napisał(a):Witam.
Nie chcę tutaj zachęcać, czy pisać, że Bałtyk jest lepszy od Chorwacji, bo według mnie nie jest.
barti75 napisał(a): gdy przyszło mi uregulować rachunek za zamówione rzeczy.
Anai napisał(a):
- i to akurat jest cecha wspólna pobytu nad morzem polskim i chorwackim - cena
agata26061 napisał(a):A to dowód na to, że nad Polskim Morzem nawet we wrześniu można poplażować
agata26061 napisał(a):No, i proszę bardzo... po jednej stronie rzeki plaża z kamieniami
Taka mała namiastka Chorwacji.... żart oczywiście
kaszubskiexpress napisał(a):Każde pieniądze kładę, że gdyby w Polsce były kamienie a w Cro piasek, czytalibyśmy, że u nas można sobie giry na plaży połamać a w Chorwacji piasek tak idealnie dopasowuje się do krągłości ciała.
Lubimy najbardziej to, czego nie mamy.
kaszubskiexpress napisał(a):W całym 3mieście powstają takie tanie knajpy. Na przeciw Grandu ma się niebawem otworzyć knajpa "4,6,8" czy jakoś tak. Piwo za 4, drink za 6 i żarcie za 8.
kaszubskiexpress napisał(a):Ja najbardziej cenie sobie wybrzeże od Gdańska do Karwi + Mierzeja Helska, za Mierzeją Wiślaną nie przepadam.
Wybrzeże do Świnoujścia zjechałem całe, ale nie mam jakiegoś dużego sentymentu. Kołobrzeg kojarzy mi się z turystyką sanatoryjną.
Świnoujście ma najszerszą plażę. Międzyzdroje trochę "napuszone". To moja subiektywna ocena.
walp napisał(a): Drugi to wyspa Wolin:
agata26061 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Każde pieniądze kładę, że gdyby w Polsce były kamienie a w Cro piasek, czytalibyśmy, że u nas można sobie giry na plaży połamać a w Chorwacji piasek tak idealnie dopasowuje się do krągłości ciała.
Lubimy najbardziej to, czego nie mamy.
Pewnie i tak jest, że nie widzi się tego, co mamy piękne, a tylko na to narzeka. Niektóre kraje w ogóle nie mają dostępu do morza i jakoś ludność w nich sobie radzi. Ciekawe na co wtedy narzekają, czy na piasek, czy na kamienie