Bałtyk nie jest zły
Nam udało się spędzić bardzo miły (i całkiem upalny ) tydzień nad naszym morzem, w lipcu 2009 roku.
Na 3 tygodnie to bym tam raczej nie pojechała , ale uważam, że nadbałtyckie plaże mają swój klimat
Pozdrawiam
Bocian napisał(a):Temat Bałtyku i Jadranu, to temat o wyższości ŚBN nad ŚW Porównywanie jest całkiem bez sensu, to jakby dyskutować czy pies jest fajniejszy od kota. A i to zwierzak i to. Jakby u mnie w rodzinie, inni mieli tez z 50 dni urlopu rocznie, to pewnie jeździlibyśmy i nad Bałtyk posłuchać szumu fal.
Bocian napisał(a):Zdjęcia z rodzaju "znajdź 10 różnic"
Bocian napisał(a):Temat Bałtyku i Jadranu, to temat o wyższości ŚBN nad ŚW Porównywanie jest całkiem bez sensu, to jakby dyskutować czy pies jest fajniejszy od kota. A i to zwierzak i to. Jakby u mnie w rodzinie, inni mieli tez z 50 dni urlopu rocznie, to pewnie jeździlibyśmy i nad Bałtyk posłuchać szumu fal.
agata26061 napisał(a):Witam.
Nie chcę tutaj zachęcać, czy pisać, że Bałtyk jest lepszy od Chorwacji, bo według mnie nie jest.
Chciałabym natomiast podzielić się naszymi wrażeniami z kilku pobytów nad morzem Bałtyckim.
walp napisał(a):Bocian napisał(a):Temat Bałtyku i Jadranu, to temat o wyższości ŚBN nad ŚW Porównywanie jest całkiem bez sensu, to jakby dyskutować czy pies jest fajniejszy od kota. A i to zwierzak i to. Jakby u mnie w rodzinie, inni mieli tez z 50 dni urlopu rocznie, to pewnie jeździlibyśmy i nad Bałtyk posłuchać szumu fal.
No bo odeszliśmy tu trochę od założenia autorki wątku:agata26061 napisał(a):Witam.
Nie chcę tutaj zachęcać, czy pisać, że Bałtyk jest lepszy od Chorwacji, bo według mnie nie jest.
Chciałabym natomiast podzielić się naszymi wrażeniami z kilku pobytów nad morzem Bałtyckim.
agata26061 napisał(a):Sorry, już naprawione. Z pośpiechu źle wcisnęłam i dlatego wkradły się 2 takie same. Myślałam, że chodzi Ci ogólnie o wszystkie zdjęcia które do tej pory wrzuciłam.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe