pavlo napisał(a):Przyłączam się do tego towarzystwa, narkotyki na następny rok już zarezerwowane
My jeszcze na urlopie, ale takie wstępne plany na rok przyszły już są
karin74 napisał(a):Bravik napisał(a):U nas plany na przyszły rok to po tygodniu na Hvarze, Braču i Visie. Mam nadzieję że wypali.
Tak wstępnie o Korculi i Istrii myślimy, ale zobaczymy.
Oj Vis piękny.
karin74 napisał(a):Bravik napisał(a):U nas plany na przyszły rok to po tygodniu na Hvarze, Braču i Visie. Mam nadzieję że wypali.
Oj Vis piękny.
karin74 napisał(a):karin74 napisał(a):Bravik napisał(a):U nas plany na przyszły rok to po tygodniu na Hvarze, Braču i Visie. Mam nadzieję że wypali.
Oj Vis piękny.
Korcula wypadla.....Hvar i Istria na kilka dni tak aby pojechac do Wenecji
Bravik napisał(a):karin74 napisał(a):karin74 napisał(a):Bravik napisał(a):U nas plany na przyszły rok to po tygodniu na Hvarze, Braču i Visie. Mam nadzieję że wypali.
Oj Vis piękny.
Korcula wypadla.....Hvar i Istria na kilka dni tak aby pojechac do Wenecji
Planujemy późnowiosenną Słowenię na kilka dni, tak do tygodnia więc i my może zahaczymy o Wenecję, ale tak bez wielkiego parcia.
karin74 napisał(a):Beatka zapraszamy...a u Ciebie jakieś plany na przyszły rok.
Beatka73 napisał(a):karin74 napisał(a):Beatka zapraszamy...a u Ciebie jakieś plany na przyszły rok.
Nie może być inaczej Po tegorocznym Peljesaču, na którym było pięknie , już w drodze powrotnej popatrzyliśmy na siebie i stwierdziliśmy:
- To co, w przyszłym roku Hvar?
I chyba będzie 3x Hvar . W zależności od długości urlopu być może kilka dni gdzieś indziej (może Brač ?), ale to się jeszcze okaże, my jesteśmy kempingowi, więc będziemy decydować na miejscu. Na razie chłonę wszystkie cudne relacje i byle do lata