napisał(a) darek1 » 29.02.2012 18:31
onka37 napisał(a):Temat jw. Mamy skodę Fabię z klimą- on twierdzi że to za daleko. Jak go namówć?Myślę o Dalmacji środkowej (chyba) Np Primosten albo jeszcze wyżej Po ostatnim pobycie mam dość autokaru- do Podgory jechaliśmy 26 godzin (ze Śląska). Ja myślę że on boi się drogi min dlatego że sami i przerażają go autostrady, opłaty, że zgubi drogę.
Jak go przekonać?
jak namówić M na podróż autem?
Sądzę, że moje rady wynikające z długoletniego doświadczenia małżeńskiego dopomogą Ci nakłonić męża do wyjazdu do słonecznej Chorwacji.
1. pokaż mu piękne foldery z Dalmacji oraz powiedz, że sąsiad był już 3 razy.
2. kup mu sportowy dobrej marki strój sportowy i kapielowy.
3. powiedz, że dobrze bybyło zmienić samochód na taki fajny w daleką podróż.
4. powiiedz, że dostałaś wysoką premię w pracy i chciałabyś romantycznie nie spiesząc się pojechać autem z noclegami tranzytowymi.
5. powiedz mu, że męsko wygląda i dobrze bybyło z takim facetem spacerować po plażach adriatyku.
6. zafunduj mu lot na spadochronie - może sie skusi
7. kup mu laptopa do internetu, niech sobie poklika
8. kup mu wedki w prezencie i błystki na ryby morskie - moze sie skusi na wędkowanie
9. zorganizuj dobra kolację ze śniadaniem przy świecach. Tak żeby było romantycznie. Puść mu ulubiona płytę, a sama ubierz się skąpo i wabiąco.
10. Jeśli to nie pomoże to jest jedyna i ostateczna rada - "Pierdolnij" go patelnią przez ten pusty łeb
i wykrzyknij mu - zero obiadów domowch, zero sprzątania i zero sexu. kup sobie gumową lalę i z nią siedż w chałupie, ja wyjeżdżam dziadu
.
Gwarantuję Ci, że napewno wyjedzie - i to szybko, ochoczo i bezwarunkowo.
Pozdrawiam - Darek1
Ostatnio edytowano 29.02.2012 18:38 przez
darek1, łącznie edytowano 1 raz