Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jak najtaniej do chorwacji

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rrr
Turysta
jak najtaniej do chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) rrr » 29.08.2006 09:27

mam pytanie poraz n1 bym wyjechal na wczasy tak daleko wiec nie mam rozeznania chcialbym pojechac z moja dziewczyna na 2 tygodnie, jednak mamy fundusze ograniczone,

chcialbym sie spytac o jakies tanie metody wyjazdu i noclegow

przez biuro sa ponoc wycieczki na 10dni juz po 700zl ale czy to prawda a wiec na 2 osoby by wyszlo 1400zl

czy sa jakies tansze metody na dojazd i zamieszkanie?? moze pole namiotowe? jakie sa koszty??

a co do dojazdu to moze taniej wyjdzie pociagiem? ktos wie jakie sa ceny??
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 29.08.2006 10:17

rrr napisał(a):mam pytanie poraz n1 bym wyjechal na wczasy tak daleko wiec nie mam rozeznania chcialbym pojechac z moja dziewczyna na 2 tygodnie, jednak mamy fundusze ograniczone,

przez biuro sa ponoc wycieczki na 10dni juz po 700zl ale czy to prawda a wiec na 2 osoby by wyszlo 1400zl

czy sa jakies tansze metody na dojazd i zamieszkanie?? moze pole namiotowe? jakie sa koszty??

]
Pociąg jeszcze droższy od samolotu... Do Dubrownika SKY Europe w dwie strony około 300 zł . Warto się jeszcze zapoznać z działem pomagamy i zabrać się z kimś kto ma wolne miejsca do CRO pozdrawiam
emtomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emtomek » 29.08.2006 10:26

Namiot na tanim campie: 2 osoby + namiot + auto + taxa = ok. 40,- zł za dobę ... a jeśli chodzi o transport to najtaniej dogadać się z kimś kto ma wolne miejsce w samochodzie - patrz forum....
billea
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) billea » 29.08.2006 10:33

rrr napisał(a):mam pytanie poraz n1 bym wyjechal na wczasy tak daleko wiec nie mam rozeznania chcialbym pojechac z moja dziewczyna na 2 tygodnie, jednak mamy fundusze ograniczone,

hej, jeśli dla Ciebie 700 zł na 10 dni na osobe to duzo to cięzko Ci bedzie cos znaleźć
My płaciliśmy skyeurope do dubrovnika w dwie strony 168 zł, do tego 12 dni na campingach to koszt ok 300 zł, do tego 100 zł dziennie na jedzenie picie i takie tam (od jednej osoby). W sumie wyjazd 12 dniowy ok 1600 zł od osoby.
Tylko teraz juz promocji w skyeurope nie ma, tak więc zostaje samochód, pociąg jest na pewno droższy. Samochodem licząc średnio wychodzi 250 - 300 zł podróz od osoby (jadac w 4 osoby)
Do tego jeżeli nie bedziecie sie przez 10 dni przemieszczac tylko na jednym campie zostaniecie to za 10 dni zapłacicie hmm koło 240 zł od osoby za camping( oczywiście zalezy to od cen na campingu bo sa rózne, ja podaje średnia cene)
No zoastaje wam zabrac butle z gazem i jedzenie z Polski i gotowac sobie na campie, nie kupowac wina domacego ani rakiji, ani owoców morza ewentualnie mozna wariantem oszczędnościowym zjeść pizze na obiad ( koszt srednio ok 20 zł ) to chyba najtańszy posiłek, w tej samej cenie jest spaghetti, i jakies hamburgery. Przy maksymalnym oszczędzaniu moze 50 zł dziennie na osobe wystarczy... to i tak wyjdzie w sumie więcej niz 700 na osobe. Jesli jakies biuro podrózy oferuje za 700 zł wyjazd na 10 dni to dowiedz sie dokładnie co ten wyjazd obejmuje bo cos to za tanio mi sie wydaje........ :)
tommek12345
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tommek12345 » 29.08.2006 15:02

Razem z dziewczyna planujemy jechać w sobote 2 września lub tydzień póżniej, 9 września na 7 noclegów w ciemno i szukamy osób chętnych do wspólnego wyjazdu by koszty troche obniżyć. Jak by ktoś był chętny to proszę pisać na adre adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub dzwonic 601727501
pj
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pj » 29.08.2006 15:27

Lepiej najpierw sprawdź to biuro, żeby się nie okazało że twoje pieniądze wyjechały a ty zostałes w Polsce (na lodzie).

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone