Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

.........

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mervik
Koneser
Re: ......

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 24.02.2013 21:21

zebik napisał(a):Ale swoją drogą zostałeś rewelacją tego forum jeszcze ze dwa dni to by Cię o przywrócenie relacji abdykujący Papież zaczął prosić. :D
laie_67[1].gif
Aune
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aune » 24.02.2013 21:43

mervik napisał(a):
zebik napisał(a):Ale swoją drogą zostałeś rewelacją tego forum jeszcze ze dwa dni to by Cię o przywrócenie relacji abdykujący Papież zaczął prosić. :D
laie_67[1].gif

e tam...., abdykujący to się nie liczy :mrgreen:

Zebiku (albo cieplej : Zebiczku )może Ty też masz swój fan club :D , tylko się jeszcze nie ujawnił :-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.02.2013 22:23

Aune napisał(a):
mervik napisał(a):
laie_67[1].gif

e tam...., abdykujący to się nie liczy :mrgreen:

Zebiku (albo cieplej : Zebiczku )może Ty też masz swój fan club :D , tylko się jeszcze nie ujawnił :-)

ja tam mogłabym się do zebiczkowego fan clubu..zapisać..ale ...przestaliśmy się kochać...ponoć.. :? :oops:

:lol: :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.02.2013 19:53

agapi napisał(a):
ja tam mogłabym się do zebiczkowego fan clubu..zapisać..ale ...przestaliśmy się kochać...ponoć.. :? :oops:

:lol: :oczko_usmiech:

Jak przestaliśmy się kochać, kto przestał ja :?: :?: w życiu - kochanie to kochanie nie przychodzi szybko i szybko nie odchodzi. Poczytałem trochę Twoją relację więc wiesz... jakby co to Cię przygarnę. :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.02.2013 20:47

... jakby co to Cię przygarnę. :lol:

..jakby co..to Ci przypomnę :lol: :wink:
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 27.02.2013 20:55

Uf w końcu dotarłem do końca.

Reasumując bardzo ciekawa tematyka. By nie uronić nawet kropki z podjętego problemu, pozwoliłem sobie

zebrać razem główne zagadnienia występujące w temacie, które dały następujący obraz:

Obrazek

mam nadzieję, że dobrze wyczułem intencje autora,

jeżeli nie to pozostaje:

Obrazek
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 27.03.2013 19:23

TA RELACJA JEST [/b] ''TU''
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

......... - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone