A czy teraz z ogonkami to będzie bułkę przez bibułkę ?
Stawiasz kawę a ja lecę po ciasteczka
Aune napisał(a):A czy teraz z ogonkami to będzie bułkę przez bibułkę ?
Stawiasz kawę a ja lecę po ciasteczka
FUX napisał(a):Może to będzie przyczynek do zastanowienia się co poniektórych nad swoim klepaniem w klawiaturę. Zwłaszcza tym nic nie wnoszącym.
agata22051979 napisał(a):Do wszystkich, którzy piszą do mnie na priv prosząc o wyjaśnienia dotyczące zaistniałej sytuacji:
Nie napiszę, o co chodziło dopóty, dopóki mervik na to nie wyrazi zgody.
Mój nieszczęsny wpis -który usunęłam, bo do tego obowiązałam się w wymianie mailowej z mervikiem, choć on sam tego ode mnie nie oczekiwał- okazał się dla mervika obraźliwy. Dlatego też został usunięty. Aby wyjaśnić, co zaszło, musiałabym zacytować swoje słowa. Gdybym to zrobiła, to tak, jakbym ponownie publicznie obrażała mervika (w jego odczuciu, bo obrażanie mervika nigdy nie było moim zamiarem!).
Choć cała sytuacja jest dla mnie bardzo niekomfortowa, nie mogę tego zrobić bez jego akceptacji.
mervik napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):W takim razie szkoda, że został Wielokropek.
Janusz wszystko [no prawie wszystko] można naprawić
zebik napisał(a):Na maila dostałeś te informacje dlatego się cieszysz - podziel się z nami.
Janusz Bajcer napisał(a):zebik napisał(a):Na maila dostałeś te informacje dlatego się cieszysz - podziel się z nami.
Nie snuj domysłów nie było żadnego maila
Cieszę się, że relacja będzie naprawiona
mervik napisał(a):zebik napisał(a): bo jak tu teraz iść spać.
Bardzo prosto ,trzeba wziąć tabletkę na sen ,może być butelka rakiji