Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak liczyć ceny za kemping?? interpretacja cennika

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jakub Szkiełka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jakub Szkiełka » 21.04.2010 22:48

Szukam na forum ale nie mogę znależć.
Chodzi mi np.: jak będzie w moim przypadku:
Czyli 2 dorosłych, 2 dzieci, samochód i kemping:
Jak to liczyć na przykładzie tego cennika :
http://www.campsoline.com/docs/Parcele% ... 202010.pdf

Czyli co biorę?:
Płace z 2 osoby i 2 dzieci,
do tego Kamp mjesto?? czy Parcela(jak wykupuje się parcele to za osoby się też płaci??)

albo 2 cennik:

http://camping.imperial.hr/autocamp-san-marino/prices

Camp place with el. power supply

Nie kumam o co chodzi z tymi plot Plot – Zone A (jeśli na to sie zdecyduje to po co wtedy jeszcze to :)Camp place – vacant
albo to Plot – vacant

Jak najprościej obliczyć ile będę płacić za jeden dzień, bo nie wiem czy patrzyć na parcele na ploty czy camp place?

Albo ten cennik :
http://www.zaton.hr/cjenici/en_camp.pdf

Z góry bardzo dziękuję za pomoc i wyrozumiałość.
Pozdrawiam Kuba
mk.mika
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mk.mika » 22.04.2010 07:30

W Zatonie bardzo łatwo obliczyć:
2 osoby dorosłe plus dwoje dzieci policzyłam jedno do 3 lat drugie powyżej 3 lat do tego auto i namiot oraz elektryczność:
za dobę wychodzi 51,70 euro.
Na każdym kampie musisz liczyć 2 osoby dorosłe plus 2 dzieci, choć czasami za dzieci małe sie nie płaci, do tego albo parcela i stawiasz tam co chcesz, albo wymienione jest to co na miejscu chcesz postawić.
Zaton fajne miejsce i dla dorosłych i dzieci. :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.04.2010 07:36

Jakub - poczytaj tu
forum/viewtopic.php?p=258206#258206
wiele porad dla Ciebie (o cennikach i parcelach też).

Pzdr

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone